رئیس سازمان فضایی:

به دنبال تجاری‌سازی فناوری‌های فضایی هستیم

اقتصاد ایران: رئیس سازمان فضایی ایران ضمن قدردانی از تلاش‌های پژوهشکده رانشگر‌ها در توسعه فناوری فضایی به‌ویژه در حوزه ساخت عملگر‌ها و تراستر‌های فضایی و کسب فناوری‌های مربوطه بر لزوم تداوم این فعالیت‌ها و حمایت از آنها در مسیر صنعتی‌سازی و تجاری‌سازی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،  دکتر حسن سالاریه؛ معاون وزیر و سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران، در سفر به شهر ارومیه از‌ ایستگاه ارتباط ماهواره‌ای در حال ساخت شهر سلماس بازدید کرد و در جریان روند پیشرفت پروژه قرار گرفت.

وی در ادامه سفر، با حضور در محل پژوهشکده رانشگر‌های فضایی تبریز، روند پیشرفت برنامه‌ها و پروژه‌های پژوهشکده را بررسی و مسائل و مشکلات موجود را پیگیری کرد.

همچنین در جلسه‌ای که در پژوهشکده رانشگر‌های فضایی برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت پروژه‌ها، برنامه‌های توسعه‌ای پیش‌رو و نیازمندی‌های پژوهشکده برای اجرای این برنامه‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 سالاریه در حین بازدید از فضا‌های آزمایشگاهی و تجهیزات موجود در پژوهشکده، از نزدیک روند پیشرفت پروژه‌ها را بررسی و برای حل مشکلات و مسائل هر یک از پروژه‌ها دستورات لازم را صادر و اقدامات مد نظر را پیگیری کردند.

‌وی با قدردانی از تلاش‌های پژوهشکده رانشگر‌ها در توسعه فناوری فضایی به‌ویژه در حوزه ساخت عملگر‌ها و تراستر‌های فضایی و کسب فناوری‌های مربوطه بر لزوم تداوم این فعالیت‌ها و حمایت از آنها در مسیر صنعتی‌سازی و تجاری‌سازی تأکید کرد.

سالاریه در سفر به استان خراسان رضوی، از آخرین وضعیت پیشرفت پروژه ساخت‌ ایستگاه زمینی در شهر چناران بازدید و بر لزوم اجرای پروژه‌ها در زمان‌بندی در نظر گرفته شده تأکید کرد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ