گفت‌وگوی وزیر خارجه انگلیس با سرپرست وزارت خارجه

اقتصاد ایران: سرپرست وزارت امور خارجه ایران در تماس تلفنی وزیر خارجه انگلیس با وی گفت که اقدامات رژیم اسرائیل در منطقه غرب آسیا تنها عامل بی‌ثباتی این منطقه است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، «دیوید لامی»، وزیر امور خارجه انگلیس بامداد امروز چهارشنبه در تماس تلفنی با «علی باقری»، سرپرست وزارت امور خارجه در خصوص تحولات منطقه گفت‌وگو کرد. 

سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان در خصوص تحولات منطقه خاطر نشان کرد، اقدامات تجاوزکارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه که تجاوز به لبنان و حمله به منازل مسکونی در بیروت و ساعاتی پس از آن تجاوز به حریم ایران و به شهادت رساندن میهمان رسمی کشورمان شهید هنیه از جدیدترین مصادیق آن است، تنها عامل بی‌ثباتی در منطقه است.

باقری تصریح کرد، پس از وقوع جنایت رژیم اسرائیل در به شهادت رساندن اسماعیل هنیه و نقض امنیت ملی ایران و نیز نقض ثبات منطقه، طرف‌های اروپایی با انفعال و حتی عدم محکومیت این اقدام ناقض صلح و امنیت بین‌المللی، اولین فرصت دیپلماسی را تباه کردند. این در حالی است که انسداد مسیر دیپلماتیک توسط اروپایی‌ها نتیجه‌ای جز تشویق رژیم صهیونیستی به ادامه اقدامات تروریستی و ترویج بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه نخواهد داشت.

رئیس دستگاه دیپلماسی تاکید کرد، هیچ کشوری از جمله جمهوری اسلامی ایران در قبال صیانت از امنیت ملی، تمامیت ارضی و حاکمیت ملی خود مماشات نمی کند.
باقری تصریح کرد امریکا و چند کشور اروپایی عضو شورای امنیت که در برابر انجام مسؤولیت شورای امنیت سازمان ملل برای مقابله با عامل بی‌ثباتی و‌ ناامنی در منطقه مانع‌تراشی کردند در برابر شرارت‌های تنها موجود شرور منطقه مسؤولیت دارند.

دیوید لامی با درخواست از  کشورمان برای خویشتن‌داری، گفت، اقدام علیه اسماعیل هنیه یک گام به عقب در مسیر آتش‌بس در غزه است.

وزیر امور خارجه انگلیس افزود، اسراییل و لبنان در آستانه جنگ هستند و در صورت عدم خویشتن‌داری، شاهد بروز  نتایج فاجعه‌باری خواهیم بود که به نفع هیچ کس نیست.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ