حمایت و اجرای ۵۰ پروژه تحقیقاتی و فناورانه شناختی

اقتصاد ایران: بیش از ۵۰ مقاله و طرح تحقیقاتی با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مسیر تحقق قرار گرفته و زمینه تجاری‌سازی آن‌ها فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،  ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با هدف تربیت نیروی انسانی و تشویق علاقه مندان به فعالیت درحوزه های علوم شناختی و درچهارچوب سیاست های خود در بهار امسال از بیش از ۵۰ پژوهش حمایت کرده است.

این مقالات علمی در زمینه های علوم اعصاب، روانشناسی، آموزش و پرورش شناختی، فلسفه ذهن و فناوری های شناختی، مدلسازی، هوش مصنوعی، زبان شناسی، مهندسی پزشکی و سایر زمینه های شناختی به رشته تحریر در آمده است.

ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در راستای اهداف خود برای پیشبرد این دانش در سطح کشور درسال گذشته از بیش از ۲۲۰ مقاله علمی – پژوهشی و ISI حمایت کرده است.

رشد فزاینده دانش و تحقیقات علمی در کشور درسال های اخیر بواسطه سیاست های حمایتی و سرمایه گذاری سبب علاقه مندی دانشجویان، متخصصان و محققان برای گسترش و تقویت همکاری های متقابل شده و این دو فاکتور مهم زمینه ساز پیشبرد امر ترویج، ارتقا و توسعه دانش علوم شناختی در مراکز علمی و تحقیقاتی محسوب می شود.

امروزه یکی از نشانه های رشد در حوزه های مختلف دانش، تعداد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر علمی بین المللی با ضریب تاثیر بالا است و یکی از شاخص های سنجش وضعیت علمی ایران در مقایسه با جهان، بررسی تعداد مقالات منتشر شده در این مجلات است که می تواند راهنمای سیاستگذاران علوم و فناوری برای پایش و ارزیابی پیشرفت علمی کشور در قیاس بین المللی باشد.

ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ضمن حمایت از نسل‌های جوان، نخبگان، محققان و دانش پژوهان زمینه‌ای برای آنان فراهم می‌کند تا با طراحی و تولید محصولات خلاق و فناورانه در حوزه های علوم شناختی و علوم اعصاب، راهکارهای مناسب و موثر برای اجرای پروژه های تحقیقاتی، پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها را ارائه دهند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ