در ششمین روز نمایشگاه کتاب رخ داد؛
بازدید مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و فروش ۲۴۱میلیاردی
اقتصاد ایران: در ششمین روز سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، حضرت آیتالله العظمی خامنه (مدظله العالی) از بهار کتاب ایران بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، در ششمین روز از سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، حضرت آیتالله العظمی خامنه (مدظله العالی) از بهار کتاب ایران بازدید کردند.
به این ترتیب نمایشگاه کتاب چشمش به میهمان ویژه خود که از روز نخست انتظارش را میکشید روشن شد.
مقام معظم رهبری در یک بازدید چهارساعته از غرفه انتشاراتهای مختلفی بازدید کردند.
باران بهاری نیز در ابتدای روز ششم نمایشگاه را غافلگیر کرد و بسیاری از مخاطبان خود را به گوشه و کنار رواقهای مصلی امام خمینی (ره) و شبستان اصلی مصلی رساندند.
با گذشت از نیمه برگزاری نمایشگاه کتاب تهران تبلیغات شهری نیز بیشتر از سابق شده است. همچنین بالاخره بعد از گذشت شش روز بخش بینالملل رونق گرفت و ناشران پاکستانی نیز به تازگی در نمایشگاه مستقر شدند.
غرفه فلوشیپ به عنوان محلی برای معرفی تازههای نشر ایران به کشورهای خارجی که از روز اول با تعطیلی مواجه بود؛ در ششمین روز از نمایشگاه کتاب تهران بالاخره رونق گرفت و اولین پیش نشست این رویداد برگزار شد، ناشران مختلف از جمله کودکو نوجوان با حضور در این رویداد به معرفی ظرفیتهای صنعت نشر در این زمینه پرداختند.
روز ششم نشست خبری ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به صورت مشترک با نشست روزانه سخنگوی نمایشگاه در مصلی برگزار شد. همچنین در این روز بازار جشن امضا و رونمایی کتاب شخصیهای محبوب و مشهور در میان مردم داغ بود و شاهد صفهای عریض و طویلی در گوشه و کنار شبستان اصلی بودیم.
یکی از موضوعاتی که در روزهای گذشته نیز به آن اشاره شد، نبود تابلوهای راهنمای ناشران در ابتدای راهروها است؛ البته سخنگوی نمایشگاه اعلام کرده بود: «نصب علائم راهنمای ناشران در ابتدای راهرو درخواست دیگر مردم بوده است که حدالمقدور اگر نمای غرفه ناشران را تحت تاثیر قرار ندهد، انجام خواهد شد.» و به نظر با گذشت ۶ روز از برگزاری این نمایشگاه این موضوع امکانپذیر نبوده است.
به گفته علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی سیوپنجمین نمایشگاه کتاب تا پایان روز پنجم گفت: در بخش حضوری ۱۷۲ میلیارد فروش داشتیم که ۱۱۱ میلیارد از طریق درگاه رسمی و ۶۱ میلیارد درگاه غیر رسمی است. همچنین در بخش مجازی ۶۸ میلیارد فروش داشتیم که ۴۷ میلیارد مربوط به ناشران و ۲۱ میلیارد مربوط به کتابفروشان بوده است. در مجموع ۲۴۱ میلیارد فروش در بخش حضوری و مجازی تا پایان روز پنجم داشتیم.
وی افزود: همچنین ۴۳۰ هزار نسخه در بخش مجازی در قالب ۲۲۰ هزار بسته به فروش رسیده است.
قائم مقام سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران درباره نظرسنجی مردم در روز پنجم گفت: درباره همزمانی بخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب ۷۲ درصد مردم خیلی زیاد و ۲۳ درصد هم زیاد ارزیابی کردند و به این ترتیب میتوان گفت سه چهارم مردم همزمانی بخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب را مفید دانستند.
رمضانی افزود: معرفی کتابهای صوتی و الکترونیک، افزایش نمازخانه و ارائه غذای ایرانی از جمله درخواستهای مردمی بوده همچنین رونمایی کتاب، حضور طیفهای مختلف مردم و برخورد عوامل محترمانه از نقاط قوت مردم شمرده شده است.
وی با اشاره به اینکه مخاطبان در روز پنجم به نمایشگاه کتاب نمره ۷۲ را دادند گفت: شلوغی بخش ناشران دانشگاهی، نبود تهویه در نمازخانه و کافی نبودن مترجم در بخش ناشران خارجی از جمله نقاط ضعفی است که مردم از آن یاد کردند.
مثل شبهای گذشته راس ساعت ۲۰ صلوات خاصه امام رضا (ع) از بلندگوهای مصلی امام خمینی (ره) طنین انداز میشود و ششمین روز از نمایشگاه کتاب به پایان می رسد.