داروخانه‌ها برای خرید دارو نقدینگی ندارند

اقتصاد ایران: عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران، به تشریح مهم‌ترین مشکلات داروخانه‌ها پرداخت.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،   هادی احمدی  به موضوع پوشش پرسنل خانم در داروخانه‌ها اشاره کرد و گفت: در داروخانه‌ها به دلیل رعایت پوشش اسلامی توسط پرسنل، مشکلی در این زمینه نداریم چون همه داروخانه‌ها قوانین جاری کشور را رعایت می‌کنند.

مسؤول روابط عمومی انجمن داروسازان ایران افزود: ما تابع قوانین و بخشنامه‌های صادره از طرف سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت هستیم، به طوری که سازمان نظام پزشکی یک کمیته اخلاق و متن منشور حقوق بیمار دارد و ما طبق سوگندی که یاد کرده ایم باید به تمام بیماران خدمات بدهیم.

احمدی ادامه داد: اصلی ترین مشکل داروخانه‌ها در حال حاضر کمبود دارو و کمبود نقدینگی در صنعت دارو است. مشکل ما در حال حاضر سازمان‌های بیمه گری هستند که از آذر ۱۴۰۲، مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت نکرده اند.

وی افزود: مشکل ما سازمان هدفمندی یارانه‌ها است که مطالبات سهم ارز دارو و نیز سهم ارز شیرخشک را پرداخت نکرده اند؛ و الان داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی هستند.

احمدی با عنوان این مطلب که ۱۶ هزار داروخانه در سطح کشور داریم که بیش از ۳۰ همت از سازمان‌های بیمه‌گر و سازمان هدفمندی یارانه‌ها طلب دارند، گفت: داروخانه‌ها در حال حاضر بیش از ۱,۴۰۰ میلیارد تومان چک برگشتی دارند و این یعنی اینکه آنها منابع مالی کافی برای خرید دارو و حتی تأمین هزینه‌ها را ندارند.

عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: مشکل ما دخالت سایر ارگان‌ها در حوزه سلامت است که سلامت جامعه را تهدید می‌کنند.

احمدی ادامه داد: مشکل دیگر داروخانه‌ها، توزیع نامناسب دارو است که ۱۵۰۰ داروخانه دولتی ۵۵ درصد بازار دارویی را در مقابل ۱۴۵۰۰ داروخانه بخش خصوصی در انحصار خود دارند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ