عضو کمیسیون برنامه و بودجه تاکید کرد:

تدوین بسته کنترل نقدینگی متناسب با شرایط اقتصادی

اقتصاد ایران: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، تاکید کرد: کنترل حجم نقدینگی در کشور باید به صورت یک بسته اقتصادی متناسب با شرایط تدوین شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، محمدرضا میرتاج‌الدینی، با اشاره به راهکارها در زمینه کنترل نقدینگی در اقتصاد کشور بیان کرد: بانک مرکزی باید پایه پولی و همینطور حجم نقدینگی را کنترل کند و این موضوع از جمله مسئولیت‌های بانک مرکزی است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس با بیان این که بانک مرکزی سال گذشته این رویکرد را در پی گرفت، بیان کرد: بانک مرکزی و همچنین بانک‌ها همچنان باید روند کنترل حجم نقدینگی را حفظ کنند، در عین حال نباید این کار موجب کاهش حمایت از تولید باشد.

این نماینده مجلس با اشاره به آسیب عدم ارائه تسهیلات به تولید کنندگان با هدف کنترل حجم نقدینگی کشور از سوی نظام بانکی، اظهار کرد: اگر ما در این فرایند به تولیدکنندگان تسهیلاتی از قبیل، تسهیلات در گردش و تسهیلات تولید و تجهیزات را ارائه ندهیم، به اصطلاح از سویی دیگر عقب می‌مانیم، بنابراین با ملاحظات این قبیل مسائل باید نسبت به کنترل حجم نقدینگی در کشور اقدام کنیم.

وی با بیان این که عملکرد دولت در رابطه با کنترل حجم نقدینگی در سال گذشته خوب بوده و ما با کاهش رشد نقدینگی مواجه بودیم، ادامه داد: به واقع باید بدانیم که یکی از عوامل افزایش رشد تورم، افزایش حجم نقدینگی است البته رشد تورم ناشی از عوامل دیگری نیز هست که نیاز است دولت همه موارد تاثیرگذار بر نرخ تورم را کنترل کند.

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه حمایت از تولید می‌تواند در کاهش نرخ تورم موثر باشد، تصریح کرد: ما به هر مقدار بتوانیم عرضه بیشتری در تولید کالاهای مختلف داشته باشیم، حتماً این مسئله می‌تواند در کنترل قیمت‌ها موثر باشد.

وی تاکید کرد: بنابراین کنترل حجم نقدینگی در کشور باید به صورت یک بسته اقتصادی متناسب با شرایط تدوین شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ