عضو اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد:

شرایط حضور بخش خصوصی در عرصه سرمایه‌گذاری

اقتصاد ایران: عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: برای ورود بخش خصوصی به عرصه سرمایه‌گذاری نیازمند ثبات در تصمیمات و پیش‌بینی‌پذیر کردن اقتصاد هستیم زیرا این بخش به دنبال محلی برای سرمایه‌گذاری می‌گردد که نسبت به تزریق و سودآوری تضمین وجود داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،  محسن بهرامی ارض اقدس  در رابطه با نقش بخش خصوصی در تامین مالی بنگاه‌های تولیدی، اظهار کرد: کمبود نقدینگی یکی از مشکلات اساسی بخش خصوصی بنگاه‌های دولتی است، در حالی که در کشور با انباشت نقدینگی ۷ هزار همت مواجه هستیم.

وی افزود: با اتصال بخش کلان کشور به بخش خصوصی و بنگاه‌های تولیدی از طریق بازارهای پول و سرمایه می‌توان شاهد توسعه و گسترش زیرساخت‌های تولیدی بود.

عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در ادامه در خصوص سهم جذب نقدینگی توسط بنگاه‌های دولتی، به سنا گفت: بر اساس مشاهدات و آمارها وقتی بستری به منظور تامین مالی فراهم می‌شود، بنگاه‌های دولتی در اولیت جذب نقدینگی قرار می‌گیرند.

بهرامی ارض اقدس در ادامه تاکید کرد: دولت در پایان هر سال غالبا اقدام به فروش اوراق مشارکت کرده و این اوراق توسط بانک‌ها خریداری می‌شود و به طور مجدد چرخه نقدینگی به سمت دولت حرکت می‌کند و دست بخش خصوصی خالی می‌ماند.

وی در مورد شرایط حضور بخش خصوصی در عرصه سرمایه‌گذاری، گفت: توسعه فضای سرمایه‌گذاری کشور نیازمند ثبات بازار سرمایه است بنابراین برای حضور بخش خصوصی در اقتصاد باید از تصمیمات و سیاست‌گذاری‌های خلق‌الساعه از سوی نهادهای دولتی پرهیز شود.

عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران افزود: همچنین برای ورود بخش خصوصی به عرصه سرمایه‌گذاری نیازمند ثبات در تصمیمات و پیش‌بینی‌پذیر کردن اقتصاد هستیم زیرا این بخش به دنبال محلی برای سرمایه‌گذاری می‌گردد که نسبت به تزریق و سودآوری تضمین وجود داشته باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ