افزایش نرخ دلار ناشی از هیجانات حادثه تروریستی کرمان است

اقتصاد ایران: مدیرعامل اسبق بانک تجارت گفت: فقط عوامل پایه ای و بنیادین اقتصاد بر قیمت دلار تاثیر دارد و براساس شواهد نرخ دلار دوباره به نقطه اول خود بازمی گردد.

 به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، محمدرضا رنجبر فلاح اقتصاددان پولی ، با بیان اینکه افزایش قیمت دلار در یک روز گذشته مربوط به انتظارات منفی ناشی از بمب‌گذاری تروریستی کرمان است، گفت: متاسفانه بعضی رسانه‌ها در همین مدت کوتاه به آن دامن زده اند و از آب گل آلود ماهی می‌گیرند که بسیار غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای است.

وی ادامه داد: برخی رسانه ها می خواهند وانمود کنند که در سیاست خارجی و روابط بین الملل تشنج هایی به وجود آمده است و اثر منفی خود را گذاشته است.

افزایش قیمت دلار فروکش خواهد کرد

مدیرعامل اسبق بانک تجارت افزود: به نظر نمی‌رسد که این بمب گذاری تروریستی نشان دهد که در مسائل بین المللی چالشی به وجود آمده باشد. این افزایش قیمت، نوعی از انتظارات مقطعی و کوتاه مدت است که دوباره خودش را تعدیل می کند.

از تجربه جنگ غزه درس بگیریم!

رنجبر فلاح ادامه داد: به عنوان مثال چنین مورد مشابهی را در جنگ غزه داشته ایم. با شروع جنگ غزه قیمت دلار در مدت 3 روز حدود 3 هزار تومان بالا رفت اما در مدت کوتاهی دوباره به همان کانال 50 هزار تومانی در بازار آزاد برگشت. ضمن اینکه آقای فرزین رئیس کل بانک مرکزی هم تاکید کرد که ذخایر ارزی کشور با آزادسازی منابع بلوکه شده ایران افزایش پیدا کرده است.

اتفاقات هیجانی مانند کف روی آب است!

این کارشناس اقتصادی در پایان سخنان خود اظهار داشت: افزایش قیمت دلار در حال حاضر یک موضوع کاملا هیجانی است و اثر ماندگاری نخواهد داشت و دوباره فروکش خواهد کرد. باید بدانیم که فقط عوامل پایه ای و بنیادین اقتصاد بر قیمت دلار تاثیر واقعی دارد و نه اتفاقات هیجانی، زیرا این اتفاقات هیجانی مانند کف روی آب است که به سرعت فروکش خواهد کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ