مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان:
مزیت دانش بنیانها بیاثر کردن تحریمهاست
اقتصاد ایران: مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در حوزه ساخت قطعات صنعتی گفت: با تولید و بومی سازی قطعات استراتژیک تحریم ها را بی اثر خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،چند سالی است که حمایت و توسعه شرکتهای دانش بنیان برای توسعه همه جانبه کشور مد نظر مسئولان و دست اندرکاران اجرایی است.
ایجاد زمینه حضور و مشارکت نخبگان بومی از جمله اتفاقات خوبی است که با تغییر سیاستهای اجرایی دولت در دستور کار قرار گرفته و طی چهار سال گذشته دستاوردهای خوبی را برای ایران اسلامی به ارمغان آورده است.
یزد نیز به واسطه برخورداری از قشرنخبگانی و دانشجویانی پویا از جمله استانهای شاخص کشور در حوزه دانش بنیان هاست که به همین منظور به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش نمایشگاه فن بازار را دایر و آخرین دستاوردهای خود به نمایش گذاشته است.
رضا جوادپور، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در حوزه ساخت قطعات صنعتی و معدنی نیز در حاشیه این نمایشگاه در گفتوگو با خبرنگار فارس، با بیان اینکه توسعه ایران اسلامی به عزمی ملی و تلاشی همگانی نیاز دارد، اظهار کرد: مزیت دانش بنیانها بومی سازی دانشهاست و تاکنون در این حوزه دستاوردهای خوبی نیز بدست آوردهایم.
وی با بیان اینکه دانش بنیانها در حقیقت تلاش میکنند تا با استفاده از ظرفیت نخبگانی جوانان ایرانی تحریم علیه کشورمان را دور بزنند، افزود: ما در زمینه ساخت و بازسازی قطعات مربوط به ماشین آلات دوار که در صنایع نفت، گاز، نیروگاه ها، فولاد سازی و سیمان سازی بکار میرود فعالیت می کنیم.
این جوان نخبه یزدی و مدیرعامل شرکت دانش بنیان صافات انرژی یزد در ادامه بومی سازی دور زدن تحریمها را یکی از مهمترین مزیت های فعالیت خود دانست و بیان کرد: ما تاکنون شش محصول دانش بینان در حوزه صنعتی را بومیسازی کردیم که هرکدام مانع خروج بالغ بر ۱۵۰ هزار دلار ارز از کشور شده است.
دانش بنیانها پشتیبانی مستمر و جدی میخواهند
سید محمد حسینی پور، با بیان اینکه از جمله نیازهای جدی شرکتهای دانش بنیان تأمین سرمایه در گردش است، اظهار کرد: هدفمند کردن شرکتهای دانش بنیان برای طی کردن روند رشدشان از جمله اقدامات جدی و در دستور کار مجموعه ما است.
وی در خصوص دستاوردهای این شرکت دانش بنیان افزود: کاری که ما توانستیم انجام دهیم مشاوره سرمایه گذاری برای پروژههای قطعهسازی، ماشین سازی و سایر شرکتهای دانش بنیان است که هر کدام از این شرکتها میلیون ها دلار از خروج ارز جلوگیری میکنند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان آرمان اقتصاد مهام یزد که پشتیبانی از دیگر دانش بنیانها را در اولویت کاری خود قرار داده است، گفت: شرکتهای دانش بنیان با شروع تولیدات بومی میتوانند در رشد اقتصادی استان و کشور مفید فایده باشند.
حسینی پور تصریح کرد: مسئولین اگر بتوانند تامین مالی و اختیارات و منابع بانکها را بیشتر کنند که امکان مالی در مقیاس بیشتری تسهیل شود هم روند کار دانش بنیانها تسهیل و هم مدیریت منابع خود را بهتر مدیریت میکنند.
با توجه به ظرفیت های متنوع دانش بنیان در حوزه های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی به نظر می رسد این مهم باید بیش از پیش در دستور کار عملی مسئولان اجرایی کشور قرار بگیرد.
تأمین سرمایه در گردش و همچنین ایجاد بازارهای داخلی و خارجی نیز از جمله حمایتهایی است که باید از شرکتهای دانش بنیان و نخبگان جوان ایران اسلامی بشود.