انجام"آموزههای طب سنتی" در شبکه بهداشتی کشور
اقتصاد ایران: مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت گفت: بر اساس وظیفهای که قانون بودجه تا پایان سال ۱۴۰۲ بر عهده وزارت بهداشت گذاشته، ادغام "آموزههای طب سنتی" در ۱۰۰ درصد شبکه بهداشتی باید انجام شود که شامل ورود طب سنتی به بستههای خدمت در حوزه معاونت بهداشت است.
وی افزود: طرح ادغام با آموزش آموزههای طب سنتی در سطح شبکه بهداشت آغاز شد، تاکنون با مساعدت معاون بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی و دانشکدههای طب ایرانی، فاز اول برنامه ادغام آموزههای طب ایرانی در نظام سلامت آغاز شده است که سال گذشته در 15 دانشگاه علوم پزشکی کشور اجرا شد و امسال هم بر اساس وظیفهای که قانون بودجه تا پایان سال 1402 بر عهده وزارت بهداشت گذاشته، ادغام در 100 درصد شبکه بهداشتی باید انجام شود که شامل آموزش عموم جامعه برای اصلاح سبک زندگی و ورود طب سنتی به بستههای خدمت در حوزه معاونت بهداشت است.
حسینی یکتا تصریح کرد: دورههای آموزشی آشنایی با اصول سبک زندگی سالم از دیدگاه طب ایرانی نیز طبق دستورالعمل اجرایی مدون در حال برگزاری است تا گامی در راستای افزایش سطح سواد سلامت مردم برداشته و به این واسطه، هم مانعی برای افراطیگریهای غیرمنطقی شده و هم زمینه بهرهمندی هر چه بهتر و بیشتر مردم از ظرفیت خدمات تأییدشده، در دسترس و ارزان طب سنتی ایرانی را سازند.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به برگزاری همایش کشوری «تجلیل از دستاوردها و تکریم فعالان نظام بهداشت کشور در دولت سیزدهم» از برپایی غرفه ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت در این نمایشگاه خبر داد و گفت: در این نمایشگاه دستاوردهای حوزه ادغام آموزههای طب ایرانی در نظام سلامت در حیطه سبک زندگی سالم در 15 دانشگاه کشور در قالب بروشور، استند و بنر به نمایش گذاشته شده است.
حسینی یکتا ابراز امیدواری کرد که اقدامات انجام شده و اجرای صحیح این برنامه بار بیماریهای مزمن فراگیر ناشی از سبک زندگی نادرست و تبعات آن را کاهش دهد.
به گفته وی، همایش کشوری تجلیل از دستاوردها و تکریم فعالان نظام بهداشت کشور در دولت سیزدهم از 25 الی 27 مهرماه در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار میشود.
به گزارش اقتصادایران ، منظور از طرح ادغام طب ایرانی در شبکه بهداشت، ارائه آموزشهای مبتنی بر طب سنتی در سطوح مختلف شبکه بهداشت از خانههای بهداشت تا مراکز جامع سلامت به مردم است. این طرح، در مرحله اول در دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، مشهد، شیراز، تبریز، کرمان، یزد، کاشان، بابل، گلستان، مازندران، همدان، قم، فسا و اصفهان انجام گرفته بود.