رئیس سازمان ملی استاندارد:

۷۰ قلم لوازم خانگی نشان استاندارد ندارند

اقتصاد ایران: رئیس سازمان ملی استاندارد ضمن اشاره به تدوین استانداردهای جدید در حوزه لوازم خانگی گفت: حدود 70 قلم لوازم خانگی که تعدادی از آنها قاچاق هستند نشان استاندارد ندارند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،مهدی اسلام پناه  در مورد بررسی کیفیت محصولات لوازم خانگی، اظهار کرد: لوازم خانگی که مشمول استاندارد اجباری بشوند و یا به طور کلی استاندارد داشته باشند کامل مورد ارزیابی کیفی و استاندارد قرار می گیرند.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران افزود: بسیاری از لوازم خانگی که تعدادشان به حدود ۷۰ قلم می رسد پروانه و نشان استاندارد ندارند. البته تعدادی از آنها قاچاق است؛ به عنوان مثال در خیابان امین حضور، لوازم خانگی های زیادی وجود دارد که قاچاق بوده و نشان استاندارد هم ندارند.

وی ادامه داد: بر تولیدات داخلی که نشان استاندارد دارند نظارت کامل می کنیم. در حوزه لوازم خانگی به ویژه محصولات برند، نظارت خوبی در بخش های تولید، خدمات، ضمانت و … صورت می گیرد.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه وضع استانداردهای دقیق‌تر لوازم خانگی در حوزه ارائه خدمات و فناوری در حال انجام است، تصریح کرد: تدوین استانداردهای جدید در حوزه ارتقای فناوری لوازم خانگی با کمک تولید کنندگان در حال انجام است.

معاون رئیس جمهوری یادآور شد: همچنین طبق برنامه ریزی ها، خدمات پس از فروش لوازم خانگی مشمول استاندارد اجباری خواهد شد زیرا یک محصول بادوام و گران است.

اسلام پناه در مورد نظارت بر کولر هم گفت: طیف وسیعی از کولرها وارد می شود که نظارت های لازم در این حوزه انجام می شود؛ سازمان ملی استاندارد و وزارت نیرو در حوزه نظارت بر مصرف برق و آب طی تابستان امسال (در بخش خانگی) همکاری کردند و ما حتی برای کولرها استاندارد تعریف کردیم که یکی از نتایج این اقدامات کاهش نسبی مصرف برق و آب در تابستان بود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ