دربانک ملّی برگزار شد؛

همایش سواد رسانه ای،جنگ شناختی و پدافند اقتصادی

اقتصاد ایران: محمد شیریجیان عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی و تحول بانک ملی ایران در همایش سواد رسانه ای، جنگ شناختی و پدافند اقتصادی الزامات پدافند غیر عامل در صنعت بانکداری را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، در این همایش که حسن کاظمی معاون منابع انسانی، نصرت اله شهبازی عضو هیأت عامل و معاون پشتیبانی، محمد نجف زاده معاون امور شعب و بازاریابی منطقه دو، اکبر شبانی رئیس مرکز حراست و رؤسای ادارت کل حضور داشتند، گفت: تحقق اعتماد که مهم‌ترین شعار و سرمایه بانک ملی ایران است با اجرای الزامات پدافند غیر عامل حاصل می‌شود.

وی افزود: مهم‌ترین کسب و کار یک بانک، ارائه خدمات اعتباری است از این رو اقدامات پدافندی باید به گونه‌ای باشد که به خدمات اعتباری حداکثر بازدهی را داشته باشد.

عضو هیأت عامل و معاون برنامه ریزی و تحول بیان کرد: موضوعات نظارتی می‌تواند این اثر پدافندی را در خدمات اعتباری افزایش دهد؛ برای رسیدن به چنین نتیجه‌ای خدمات اعتباری باید در سه مرحله تخصیص و تأمین مالی، در حین تأمین مالی و پس از آن پایش شوند.

شیریجیان همچنین بر استفاده از ظرفیت‌های بلاکچین در نظام بانکی بین الملل و پیمان‌های چند جانبه برای مراودات بر اساس ارزهای محلی، تاکید کرد.

دکتر وحید شقاقی شهری اقتصاددان و استاد دانشگاه خوارزمی نیز در این همایش، گفت: برای اجرای درست قوانین باید تبیین درستی از مفاهیم آن وجود داشته باشد. مشکل قوانینی مانند بانکداری بدون ربا این است که تعریف ربا شفاف و گویا نیست.

وی با اشاره به معضل خلق پول در نظام بانکی، افزود: تا زمانی که ساختارها اصلاح نشود، مسیر غلط در بانک‌ها نیز ادامه پیدا می‌کند.

دکتر سید احمد موسوی صمدی استاد دانشگاه امام صادق (ع) نیز در این همایش با تشریح وجوه مختلف جنگ شناختی به بررسی تأثیر فضای مجازی بر اغتشاش‌های اخیر پرداخت.

در پایان این مراسم نیز دکتر آسیه حسینی نیکو روانشناس و نویسنده نیز در این مراسم به تشریح انواع رابطه والدین با فرزندان پرداخت و ضرورت رویکرد مناسب نسبت به استفاده کودکان و نوجوانان از رسانه‌ها را تشریح کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ