افزایش ریسک افسردگی درمشاغل پراسترس!

اقتصاد ایران: یک مطالعه جدید تعداد زیاد ساعات کار در یک شغل استرس زا را با افزایش خطر ابتلا به افسردگی مرتبط می داند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، کار کردن ۹۰ ساعت یا بیشتر در هفته منجر به سه برابر تغییرات در نمرات علائم افسردگی در مقایسه با افرادی می شود که ۴۰ تا ۴۵ ساعت در هفته کار می کنند.

با این حال فردی که ساعت های طولانی در یک شغل پر استرس کار می کند می تواند اقداماتی را برای حفظ سلامت روان خود انجام دهد.

مطالعه اخیر انجام شده توسط تیمی از دانشگاه میشیگان نشان داد که هرچه یک فرد ساعت‌های بیشتری در یک شغل استرس‌زا در هفته کار کند، خطر ابتلا به افسردگی بیشتر می‌شود.

محققان داده های بیش از ۱۷۰۰۰ دستیار پزشکی سال اول را طی ۱۱ سال که در بیمارستان های سراسر ایالات متحده آموزش می دیدند، بررسی کردند. آنها دریافتند که ۹۰ ساعت یا بیشتر در هفته کار کردن با سه برابر افزایش علائم افسردگی در مقایسه با افرادی که ۴۰ تا ۴۵ ساعت در هفته کار می کنند، مرتبط است.

این مطالعه نشان داد که میانگین افزایش علائم ۱.۸ نمره در مقیاس استاندارد برای افرادی که ۴۰ تا ۴۵ ساعت کار می کنند در مقابل ۵.۲ نمره برای افرادی که بیش از ۹۰ ساعت کار می کنند، است. در ابتدای سال اول، از هر ۲۰ نفر تنها ۱ نفر معیارهای افسردگی متوسط تا شدید را داشت.

این مطالعه ارتباط بین نگرانی‌های سلامت روان و ساعات طولانی کار در یک شغل استرس‌زا را آشکار می‌کند. نتایج این مطالعه نیاز آشکار به کاهش بیشتر تعداد ساعات کار افراد در هفته را نشان می دهد.

این مطالعه قویاً نشان می دهد که کاهش ساعات کار می تواند تعداد افرادی را که به افسردگی قابل تشخیص مبتلا می شوند کاهش دهد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ