جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده؛ اولویت وزارت صمت

اقتصاد ایران: آخرین وضعیت صنعت موتورسیکلت و چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان در نشستی با حضور مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت بررسی و سه اولویت نخست وزارتخانه در این صنعت اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، مدیرکل دفتر صنایع خودرو این وزارتخانه در نشست هم‌اندیشی که به منظور بررسی آخرین وضعیت صنعت موتورسیکلت و چالش‌های پیش روی تولیدکنندگان در محل انجمن صنعت موتورسیکلت ایران برگزار شد، به تشریح رویکرد دولت در این حوزه و ترسیم مسیر آینده این صنعت پرداخت.

"عبداله توکلی لاهیجانی" بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود در کارخانه‌های تولید موتورسیکلت، افزایش تولید به منظور پاسخگویی به نیاز داخل و جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده را از جمله اولویت‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برای سیاست‌گذاری و حمایت از این صنعت عنوان کرد.

وی همچنین با تصریح بر سرمایه‌گذاری در زمینه تحقیق و توسعه موتورسیکلت با هدف دستیابی به پلتفرم بومی، بر گسترش کاربرد موتورسیکلت‌های برقی با تمرکز بر طرح سواپ و برنامه‌ریزی برای حضور در بازارهای بین‌المللی تأکید کرد.

"پویان احمدی زاده"، رئیس گروه فناوری و نوآوری دفتر صنایع خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست به ارائه خلاصه وضعیت صنعت موتورسیکلت ایران در یک دهه گذشته و نیز جایگاه صنعت موتورسیکلت کشورمان در مقایسه با سایر کشورهای دنیا پرداخت.

در ادامه این نشست، رئیس انجمن صنعت موتورسیکلت ایران با استقبال از رویکرد علمی و فنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، گزارشی از فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی این حوزه ارائه کرد.

"جلیل مجاهد" ابراز امیدواری کرد: با تعمیق همکاری انجمن صنعت موتورسیکلت ایران و دفتر صنایع خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت، اهداف ترسیم شده این صنعت به‌زودی تحقق یابد.

در بخش دیگر این نشست نیز هر یک از اعضای هیأت مدیره انجمن صنعت موتورسیکلت ایران به بیان دیدگاه‌ها، مشکلات و چالش‌های پیش روی واحدهای صنعتی و تولیدی پرداخته و ضمن ارائه راهکارهای پیشنهادی، بر عزم خود در جهت رشد و توسعه این صنعت تأکید کردند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ