آهن آلات و ورق گالوانیزه چیست و چه کاربردی دارد؟

اقتصاد ایران: ورق گالوانیزه به آهن آلاتی می گویند که با لایه ای از فلز روی مذاب پوشیده می شود و با قرار گرفتن این پوشش امکان استفاده از آهن آلات در شرایط سخت و محیط های مرطوب نیز فراهم می گردد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، ورق گالوانیزه معمولاً از نوع ورق های فولادی است که تحت عملیات خاصی خواص ضد خوردگی و اکسیداسیون آن تقویت شده و به دلیل پوشش دهی سطح ورق با فلز روی در هنگام مواجهه با رطوبت و فرایند اکسید شدن، بدون نگرانی می توان از این ورق ها استفاده نمود.

گالوانیزاسیون یکی از روش های پرکاربرد برای پوشش فلز آهن است که موجب می شود تا از این فلز در هر شرایطی استفاده کرد و در واقع جزء اقتصادی ترین روش ها برای محافظت از فلزات می باشد.

 

انواع ورق گالوانیزه

در هنگام نیاز به تهیه ورق های گالوانیزه با تنوع بالایی از این محصول در مراکز عرضه و فروش روبرو می شوید، ممکن است برای انتخاب سردرگم گردید.

در حال حاضر انواع مختلف ورق گالوانیزه با توجه به روش تولید این نوع ورق ها، ضخامت ورق ها و شیوه ارائه آنها به بازار وجود دارد. شناخت این محصولات کمک می کند تا به شکل بهتری در هنگام نیاز بتوانید نوع ورق مناسب را تهیه کنید.

در این بخش به بررسی انواع ورق گالوانیزه از لحاظ نحوه آماده سازی می پردازیم:

ورق گالوانیزه گرم

برای تولید ورق گالوانیزه گرم معمولا ورق های فولادی را در حمام روی مذاب قرار می دهند. طی این فرآیند ورق های فولادی در دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد قرار می گیرند و پوشش روی تمام سطح آنها به شکل پیوسته قرار می گیرد. در حمام پوشش روی محصولات فولادی به دور یک رول غوطه ‌ور پیچیده می ‌شوند تا با فلز مذاب واکنش بدهند و در طی این واکنش فلز روی بر سطح فلز آهن می چسبد. این چسبندگی یک پوشش مناسبی ایجاد می ‌کند که با قرار گرفتن در محیط مرطوب، هیچ گونه آسیبی به فولاد و آهن وارد نمی شود.

ورق گالوانیزه سرد

ورق گالوانیزه سرد در طی یک فرایند الکتریکی تولید می ‌شود، در واقع محلول فلز روی به صورت الکترولیتی بر روی ورق فولادی پاچیده می شود و با رسوب این محلول بر سطح ورق، عملیات گالوانیزاسیون سرد صورت می گیرد. از این نوع ورق برای استفاده در محیط هایی با رطوبت کمتر به کار می برند. اما در محیط هایی با رطوبت های مداوم و طولانی قابلیت استفاده ندارد؛ چرا که با کوچکترین خراش امکان آسیب به تمامی سطح فلز به وجود می آید.

 کاربرد ورق گالوانیزه چیست؟

ورق های گالوانیزه به طور گسترده در صنایع مختلف کاربرد دارند؛ چرا که این ورق ها در محیط های مرطوب و همچنین محیط های باز و زیر نور خورشید قابلیت استفاده پیدا می کنند.

در این بخش به بررسی مهمترین موارد کاربرد ورق های گالوانیزه در صنایع مختلف می پردازیم:

  • در صنایع خودروسازی برای ساخت قطعات مختلف خودروها از ورق های گالوانیزه رنگی و با ضخامت های متفاوت استفاده می کنند.
  • در پروژه های ساختمانی و عمرانی ورق های گالوانیزه به عنوان پنل ساندویچی، پوشش سقف های موقت، پوشش سوله ها و بسیاری از کاربردهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
  • در صنایع کشاورزی نیز از این نوع ورق ها به شکل گسترده استفاده می کنند و می توانند برای ساخت انبارهای موقت و فوری از ورق های گالوانیزه به عنوان پوشش سقف استفاده نمایند، تا محصولات کشاورزی را در آن انبار کنند.
  • در ساخت وسایل برقی خانگی از نوع با کیفیت بالای ورق های گالوانیزه استفاده می شود.
  • برای ساخت دریچه های کولر، کانال های کولر و تولید انواع شیروانی ها، کانال های خروجی آب پشت بام و مواردی از این قبیل هم کاربرد دارد.

 

مزایای ورق گالوانیزه

ورق های گالوانیزه که در واقع همان ورق های فولادی و آهنی است که با یک پوشش فلز روی پوشیده شده، مزیت های زیادی دارند. همچنین کارکرد بسیاری از صنایع را آسان تر کرده اند.

در واقع ویژگی ورق های گالوانیزه با توجه به ضخامت پوشش فلز روی بر سطح آنها تعیین می گردد. هر چقدر که این پوشش ضخامت بیشتری داشته، در نتیجه امکان استفاده از این ورق در محیط هایی با شرایط سخت تر به وجود می آید.

اما به طور کلی استفاده کردن از این ورق ها مزیت هایی را به دنبال دارد که شامل موارد ذیل است:

  • گالوانیزه کردن نسبت به سایر پوشش های دیگر هزینه کمتری ایجاد می‌ کند و در نهایت این ورق ها هزینه پایین به وجود می آورند.
  • هزینه نگهداری از این ورق ها هم نسبت به سایر متریال های دیگر بسیار کمتر است.
  • از لحاظ شکل ظاهری ورق های فولادی گالوانیزه زیبا به نظر می رسد.
  • به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر آسیب های مکانیکی در حین حمل و نقل و جابجایی هیچ گونه آسیبی به آن وارد نمی شود.

 

 قیمت ورق گالوانیزه و آهن آلات در بازار

معمولا برای صنایعی که به حجم زیادی از آهن آلات و ورق گالوانیزه نیاز دارند، مهم است که قیمت این محصولات در بازار را به دست آورند.

معمولاً محصولات موجود در بازار با قیمت های متفاوتی ارائه می گردند که ممکن است خریداران را دچار سردرگمی کنند که کدام محصول کیفیت بهتری داشته و برای مصارف آنها مناسب است.

در هنگام محاسبه قیمت ورق گالوانیزه و قیمت آهن آلات در بازار، وزن این محصولات جزء عامل های بسیار مهم است که بدون در نظر گرفتن سایر ویژگی ها نقش موثری دارد. اما به طور کلی عامل های دیگری هم وجود دارد که بر قیمت این محصولات تأثیر می گذارند. در ادامه به بررسی آنها می پردازیم:

  • نوع گالوانیزاسیون ورق ها
  • ضخامت گالوانیزاسیون ورق
  • برند تولید کننده ورق
  • ضخامت ورق و آهن آلات

 

خرید انواع ورق گالوانیزاسیون 

انواع مختلف ورق گالوانیزه سیون از لحاظ نحوه تولید و همچنین شکل ظاهری در بازار وجود دارد. در حال حاضر ورق گالوانیزه رنگی جزء محصولات پر طرفدار است. چرا که با داشتن پوشش رنگ الکترواستاتیک، قابلیت استفاده در شرایط سخت آب و هوایی را دارد.

در هنگام خرید انواع ورق گالوانیزاسیون پیدا کردن مراکز معتبر ارائه دهنده این محصولات با تضمین کیفیت از اولویت های خریداران است. چرا که موجب می شود تا بدون دغدغه و نگرانی اقدام به ثبت سفارشات خود در تنوع بالا کنند.

ورق گالوانیزه از آهن آلات پرکاربردی است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می ‌گیرد. به دلیل داشتن پوشش گالوانیزه می توان از آن در محیط های مرطوب و فضای باز بدون نگرانی از زنگ زدگی استفاده کرد. برای تهیه انواع آهن آلات با کیفیت خوب، انتخاب یک سایت نیازمندیها که در داخلش فروشندگان فعال این اصناف را دارد می تواند هوشمندانه باشد چون همین سبب دریافت مشاوره از فروشندگان با تجربه مهیا می گردد شما هم اگر در این اصناف فعال هستید با درج آگهی رایگان در سایت نیازمندیها می توانید کسب و کار خود را رونق بخشید

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ