مذاکره ایران با پاکستان و عمان برای انعقاد تجارت آزاد

اقتصاد ایران: به گفته معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران ‌مذاکراتی با کشور پاکستان برای انعقاد تجارت آزاد و کشور عمان برای انعقاد تجارت ترجیحی صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، سید محمد قنادزاده  در خصوص وضعیت تجاری با کشورهای همسایه اظهار داشت: وضعیت تجارت با همسایگان در سال جاری خوب بوده است بطوری که در سال جاری 30 درصد رشد داشته‌ایم.

معاون ارتقا کسب و کارهای بین المللی سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه در تجارت با بسیاری از کشورهای همسایه از جمله پاکستان رشد خوبی در مبادلات تجاری داشته ایم، اظهار داشت: این موضوع نشان می‌دهد با تلاش‌های صورت گرفته گام‌های خوبی برای رشد تجارت با همسایگان برداشته شده است.

وی بیان داشت: پیرو تاکیداتی که برای توسعه همکاری‌های تجاری با همسایگان داشته‌ایم هفته‌های گذشته مذاکره‌ای با مقامات پاکستانی برای برقراری تجارت آزاد و با مقامات کشور عمان مذاکراتی برای برقرار تجارت ترجیحی داشته‌ایم.

قنادزاده اظهار داشت: با توجه به اهمیت برقراری روابط تجاری با همسایگان، زیر ساخت‌های لازم را نیز توسعه می‌دهیم.وی در خصوص تجارت با ترکیه اظهار داشت: با توجه به اینکه ایران صادرکننده انرژی (گاز) به کشورهایی مانند عراق و یا ترکیه است در مقاطعی با افت صادرات این محصول به این کشورها مواجه می‌شویم و چون رقم صادرات این محصولات بزرگ است ممکن است در مجموع رقم صادرات تاثیرگذاری باشد و در میزان مبادلات تجاری با کشورهای همسایه اثرگذار باشد.
معاون ارتقا کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت با تاکید بر اینکه اولویت اول ما تجارت با همسایگان است، گفت: اولویت دوم ما نیز برقراری و توسعه روابط تجاری با کشورهای همسو، کشورهای قاره آفریقا و آمریکای لاتین است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ