برقراری تجارت ترجیحی بین ایران و عمان به زودی

اقتصاد ایران: معاون وزیر صمت گفت: با توجه به نظر مثبت مقامات دو کشور ایران و عمان، مذاکرات برای امضای موافقت‌نامه تجارت ترجیحی بین دو کشور در آینده نزدیک برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، مهدی ضیغمی در کمیته کارشناسی بیستمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان اظهار داشت:‌ برقراری این اجلاس زمینه‌ساز رشد و گسترش روابط تجاری فیمابین دو کشور می‌شود.

معاون وزیر صمت با اشار به سفر به عمان به همراه وزیر صمت و بازدیدهای صورت گرفته طی ماه‌های گذشته، اظهار داشت: این رفت و آمدهای تجاری منجر به توسعه روابط تجاری و دستیابی به اهداف تجاریی می‌شود که مسؤولان دو کشور برنامه‌ریزی کرده‌اند.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه حجم تجارت فعلی متناسب با اهداف و ظرفیت‌های دو کشور نیست، بیان داشت: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در کمیسیون مشترک و با تحقق اهداف تجاری دو کشور شاهد افزایش قابل توجهی در حجم تجارت دو کشور باشیم.

معاون وزیر صمت با بیان اینکه حجم مبادلات تجاری ایران و عمان در سال گذشته یک میلیارد و 800 میلیون دلار بوده است،‌گفت: امیدواریم این میزان در سال جاری افزایش یابد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه کشور عمان از جایگاه ویژه‌ای در حوزه کشورهای خلیج‌فارس برای جمهوری اسلامی ایران برخوردار است،‌گفت: همکاری در زمینه‌های تجاری، اقتصادی، سرمایه‌گذاری، صنعتی، معدنی، استاندارد، مالی، بانکی، مناطق آزاد، کشاورزی، شیلات، حمل و نقل، نفت و گاز، پتروشیمی، انرژی، گردشگری و ... در قالب کمیسیون همکاری مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عمان پیگیری می‌شود.

وی همچنین از آغاز مذاکرات برای امضاء موافقت‌نامه تجارت ترجیحی بین دو کشور در آینده نزدیک و با نظر مثبت مقامات دو کشور خبر داد.

این گزارش می‌افزاید: کمیسیون مشترک ایران و عمان 15 و 16 آذر ماه در تهران برگزار می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ