گنجی فرد: تغذیه سالم شاخص کلیدی توسعه پایدار است

اقتصاد ایران: بیرجند- رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تغذیه سالم را یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه پایدار دانست و گفت: همکاری بین‌بخشی برای ارتقای سلامت جامعه امری ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود گنجی‌فرد صبح چهارشنبه در مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا و تجلیل از فعالان صنعت غذا بر اهمیت سلامت غذایی و نقش آن در توسعه پایدار جامعه تأکید کرد و افزود: سلامت غذایی یک چرخه کامل از تولید تا مصرف را شامل می‌شود که نیازمند همکاری و هم‌افزایی میان بخش‌های تولید، صنعت، واردات، نظارت و پژوهش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند به مشکلات مرتبط با سوءتغذیه، چاقی و بیماری‌های قلبی و عروقی در کشور و استان اشاره و بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم و مشارکت همه دستگاه‌ها تأکید کرد.

وی اظهار کرد: بهره‌گیری از پژوهش و نوآوری، شفافیت و صداقت در اقدامات مرتبط با سلامت غذایی از عوامل مهم دستیابی به اهداف شعار سال ۲۰۲۵ یعنی «تغذیه سالم و پایدار» است.

گفتنی است؛ این گردهمایی با هدف بررسی راهکارهای ارتقای سلامت غذایی، ترویج تغذیه سالم و تجلیل از فعالان حوزه غذا در استان خراسان جنوبی برگزار شد و بر اهمیت هم‌افزایی بین بخشی برای تحقق اهداف توسعه پایدار در سلامت غذایی تأکید داشت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ