راهنمای جامع انتخاب گوشت برای کباب کوبیده + بایدها و نبایدها

اقتصاد ایران: یکی از مهم‌ترین نکاتی که یک کباب کوبیده عالی را به سر سفره شما می‌آورد، انتخاب گوشت است. در این مطلب، به سراغ انتخاب بهترین و مناسب‌ترین گوشت برای کباب‌کردن می‌رویم و شما را با راه و چاه‌های پخت یک کوبیده عالی آشنا می‌کنیم.

ما ایرانی‌ها عاشق کباب کوبیده هستیم و انصافاً حق هم داریم. کسانی که برای نخستین‌بار، این غذا را میل می‌کنند هم اغلب از آن استقبال می‌کنند، مگراینکه نکات مهم در پخت و طبخ کباب رعایت نشده باشد. یکی از مهم‌ترین نکاتی که یک کباب کوبیده عالی را به سر سفره شما می‌آورد، انتخاب گوشت است. در این مطلب، به سراغ انتخاب بهترین و مناسب‌ترین گوشت برای کباب‌کردن می‌رویم و شما را با راه و چاه‌های پخت یک کوبیده عالی آشنا می‌کنیم.

حواستان به انتخاب نوع گوشت باشد

انتخاب نوع گوشت برای پختن کباب کوبیده تا حد زیادی وابسته به سلیقه و ذائقه شما است. برای مثال، باید بدانید که گوشت گاو و گوساله معمولاً انتخاب حرفه‌ای‌ها برای پخت کباب کوبیده‌اند. علت این است که این نوع گوشت قرمز بسیار نرم و کم‌چرب است و بافتی عالی برای چرخ‌کردن و کباب‌شدن دارد.

گوشت گوسفند و بره هم گزینه‌های مطلوبی هستند، اما چرب‌تر هستند و اگر دلتان نمی‌خواهد که کبابی بسیار چرب بپزید، شاید بهتر باشد که به‌سراغ گوشت گاو و گوساله بروید.

انتخاب دیگری هم پیش رویتان هست و آن، استفاده از ترکیب گوشت گوسفندی و گاوی است. طعم و بافت کباب کوبیده‌ای که از ترکیب گوشت چرخ‌کرده گوساله/گاو و گوسفند آماده می‌شود هم به مذاق بسیاری از افراد خوش می‌آید.

به این نکته کلیدی دقت کنید که ۷۰درصد ترکیبات کباب کوبیده باید از گوشت خالص باشد و ۳۰درصد باقی‌مانده را هم چربی تشکیل بدهد. این ترکیب است که کبابی آبدار به شما می‌دهد و دیگر نیازی هم نیست که نگران وارفتن گوشت روی سیخ در زمان کباب‌کردن باشید.

بخش مناسبی از گوشت را انتخاب کنید

اگر می‌خواهید مانند حرفه‌ای‌ها کباب کوبیده بپزید، باید حواستان به انتخاب ناحیه مناسب گوشت گاو یا گوسفند هم باشد. آشنایی با بخش‌های مختلف گوشت و خروجی آن‌ها برای پختن کباب هم خالی از لطف نیست:

  • راسته: این بخش نرم و بدون چربی است و اگر برای پخت کباب از آن استفاده می‌کنید، بهتر است کمی چربی به مواد کباب اضافه شود.
  • سردست و گردن: این بخش از گوشت چربی کمی دارد و کبابی با طعم آبدار به شما می‌دهد.
  • فیله: بخش فیله گوشت بسیار نرم و کم‌چرب است و اگر هیچ‌گونه چربی به آن اضافه نکنید، شاید کباب خشک شود.

با سفارش آنلاین گوشت از اسنپ می‌توانید به‌سادگی، همان بخشی از گوشت را که می‌خواهید با آن کباب کوبیده بپزید، خریداری کنید. سفارش خود را اینترنتی ثبت کنید و آن را درب منزل تحویل بگیرید.

کیفیت را ارزیابی کنید

اگر کیفیت گوشتی که می‌خرید جای تعریف نداشته باشد، کباب خوشمزه‌ای نصیب‌تان نمی‌شود. کباب خوشمزه حاصل خرید یک گوشت تازه و سالم است. گوشتی که رنگ خوبی دارد و وقتی به آن نگاه می‌کنید، قرمز روشن یا مایل به صورتی به‌نظر می‌رسد.

بافت گوشتی که می‌خرید باید سفت باشد. ضمن اینکه وجود خاصیت و حالت ارتجاعی در آن هم از نشانه‌های کیفیت است. زمانی که به چنین گوشتی دست می‌زنید و انگشت خود را در بافت آن فرو می‌کنید، شکل اولیه خود را سریع حفظ می‌کند.

چربی موجود در بافت گوشت باکیفیت برای کباب کوبیده هم سفیدرنگ است. اگر چربی زرد یا کهنه به‌نظر می‌رسد هم نباید از آن استفاده کنید. ضمناً گوشتی که بوی ترشیدگی یا نامطبوع می‌دهد هم سریع و بی‌معطلی کنار بگذارید و نه تنها برای پختن کباب از آن استفاده نکنید، بلکه در هیچ غذای دیگری هم به کار نبرید.

بایدها؛ این نکات را به‌خاطر بسپارید

سرآشپزهای وارد و ماهر که بهترین کباب‌های کوبیده را می‌پزند، توصیه‌هایی کاربردی برای‌تان دارند که مرورشان قطعاً در مسیر کباب‌پزی پرفایده خواهد بود؛ به‌گفته آن‌ها باید:

  • نسبت گوشت به چربی، ۷۰ به ۳۰درصد باشد (۷۰درصد گوشت و ۳۰درصد چربی).
  • اگر از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید، حتماً حواستان به سفیدی و شفافیت چربی‌اش باشد.
  • برای داشتن گوشتی یک‌دست و با چسبندگی کافی، گوشت و چربی را خوب با یکدیگر ورز بدهید.
  • قبل از چرخ‌کردن مواد گوشت کوبیده، گوشت و چربی را خنک نگه دارید تا ترکیب نهایی یک‌دست شود.
  • اگر گوشت را چندین و چند بار چرخ کنید، بافت نهایی آن بسیار نرم و صاف از کار درمی‌آید و کباب خوشمزه‌تر و خوش‌شکل‌تری خواهید داشت.

با خرید از اسنپ پروتئین می‌توانید بهترین و باکیفیت‌ترین محصولات گوشتی را تهیه کنید. گوشت چرخ‌کرده تمیز، تازه و سالم را از فروشگاه‌های حاضر در اسنپ سفارش بدهید و آن را بدون معطلی، درب خانه یا در هر مکان دلخواه دیگری تحویل بگیرید. این خرید دل‌چسب به شما اجازه آشپزی سریع‌تر و راحت‌تر را می‌دهد. اسنپ در عرض چند دقیقه و با پیک مخصوص خود، سفارش گوشت را به‌دست شما می‌رساند. بدون ذره‌ای زحمت و نیاز به شال و کلاه‌کردن برای رفتن به خارج از خانه، گوشت کبابی را درب منزل تحویل بگیرید و آستین‌ها را برای آشپزی بالا بزنید.

نبایدها؛ این نکات را فراموش نکنید

حرفه‌ای‌ها معتقدند که در انجام هر کاری، چیزهایی که باید از آن‌ها دوری کنید، خیلی مهم‌تر از نکاتی هستند که باید رعایت کنید. در نتیجه، در این بخش از راهنمای جامع انتخاب گوشت کباب کوبیده، به‌سراغ موارد ممنوعه و نبایدها هم می‌رویم تا بهترین کباب را بپزید. از نظر آشپزهای باسابقه، نباید:

  • هرگز از گوشت کهنه برای پختن کباب کمک بگیرید.
  • چربی بیش از حد در بافت کباب باعث سوختن ‌آن می‌شود.
  • اگر چربی کباب بیش از حد کم باشد هم خشک و بدون طعم می‌شود.
  • اگر از گوشت یخ‌زده استفاده می‌کنید، بگذارید که یخ کاملاً آب شود و بعد وارد مراحل کباب‌کردن شوید تا نتیجه‌ای سفت و غیریک‌دست به‌وجود نیاید.
  • در صورت ورزندادن گوشت کباب پیش از سیخ‌کردن آن، در زمان پخت ترکیب آن وا می‌رود و می‌ریزد.

در آخر

ایرانی‌ها به غذاهای خوشمزه خود حسابی افتخار می‌کنند. خب! حق دارند. کباب‌های ترد و تازه‌ای مانند کوبیده یک وعده غذایی کامل، خوش‌طعم و البته مقوی هستند. اگر شما هم اهل کباب‌خوردن و از دوستداران این غذای محبوب هستید، حتماً نکاتی را که درباره انتخاب گوشت کباب کوبیده در این مطلب مطرح کردیم، دوره کنید و نکاتش را به‌خاطر بسپارید. این بار که می‌خواهید کباب بپزید، خیالتان بابت نتیجه و خروجی کار حسابی راحت خواهد بود، چون نکاتی را بلد شده‌اید که بسیار کاربردی و ضروری‌اند.

 

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ