پایش انبارهای نگهداری مواد غذایی در ایام اربعین

اقتصاد ایران: معاون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و دارو از پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی در مراسم اربعین خبر داد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، کلثوم خیرالهی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای تأمین غذای سالم، مغذی، کم‌حجم و با ماندگاری بالا در ایام اربعین اظهار کرد: با توجه به گرمای هوا و شرایط سخت مسیر پیاده‌روی، انتخاب و مصرف مواد غذایی مناسب اهمیت دوچندان دارد و می‌تواند از بروز مشکلات گوارشی و مسمومیت‌های غذایی جلوگیری کند.

وی افزود: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند استفاده از خلأ، بسته‌بندی‌های پیشرفته و فناوری نانو می‌تواند ضمن افزایش طول عمر محصولات غذایی، کیفیت، طعم و ایمنی آن‌ها را نیز حفظ کند و در همین راستا حمایت از صنایع غذایی دانش‌بنیان ضروری است.

خیرالهی همچنین به اهمیت نظارت بر زنجیره نگهداری و توزیع فرآورده‌های غذایی اشاره و بیان کرد: همه انبارها، سردخانه‌ها و مراکز نگهداری باید دارای مجوزهای بهداشتی معتبر باشند و رعایت کامل ضوابط و شرایط نگهداری در آن‌ها تحت پایش مستمر قرار دارد.

معاون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و دارو از پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی خبر داد و تأکید کرد: هدف اصلی از این اقدامات، تضمین سلامت و ایمنی غذایی است که به دست زائران می‌رسد و این موضوع بخشی اساسی از مسئولیت‌های سازمان غذا و دارو در مراسم بزرگ اربعین محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ