هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید

اقتصاد ایران: دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران گفت: بی‌تحرکی، اضافه وزن و چاقی، سن بالا، نوع شغل، مصرف دخانیات و رانندگی مداوم از عوامل مؤثری هستند که ریسک ابتلاء به درد سیاتیک را افزایش می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران، محمدحسین دلشاد فلوشیب درد و دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران، به علل ایجاد درد در ناحیه عصب سیاتیک اشاره کرد و بیان داشت: احساس و امتداد درد ناگهانی و شدید در مسیر عصبی از قسمت انتهایی کمر تا پایین پا و در نواحی باسن و ران، که معمولاً در یک سمت بدن ایجاد می‌شود، درد سیاتیک است.

وی افزود: درد سیاتیک یکی از شایع‌ترین دردهای ناحیه کمر است، که معمولاً به دلیل تحریک، التهاب یا فشرده شدن عصب سیاتیک ایجاد و به صورت سوزش، گزگز، تیر کشیدن، خواب رفتن یا بی‌حسی در پا ظاهر می‌شود.

دلشاد گفت: درد سیاتیک ممکن است در ابتدا به شکل یک گرفتگی خفیف باشد و به تدریج افزایش یابد که معمولاً در هنگام نشستن طولانی مدت، سرفه و عطسه تشدید می‌گردد.

وی با اشاره به این نکته که حدود ۴۵ درصد از افراد جامعه به درد ساتیک مبتلا می‌شوند، ادامه داد: بی‌تحرکی، اضافه وزن و چاقی، سن بالا، نوع شغل، مصرف دخانیات و رانندگی مداوم از عوامل مؤثری هستند که ریسک ابتلاء به درد سیاتیک را افزایش می‌دهند.

دبیر انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران بیان داشت: دردهای سیاتیک اگر حاد نباشند به صورت معمول و در مدت ۴ هفته با استراحت بهبود خواهند یافت، اما در موارد حاد و شدیدتر، نیاز به دیگر درمان‌ها و حتی جراحی خواهد بود.

وی تصریح کرد: در صورت ایجاد علائمی همچون درد مزمن، بی‌اختیاری ادرار، ایجاد فلج در کل یا قسمتی از بدن‌، ناتوانی جنسی، ضعف و بی‌حسی و خواب رفتن آزار دهنده و شدید پاها، می‌بایست سریعاً به مرکز درمانی و یا متخصص درد برای درمان مراجعه کرد.

دلشاد در مورد چگونگی درمان درد سیاتیک گفت: نسبت به وضعیت بیمار و تشخیص شدت آسیب، درمان‌های مختلفی همچون دارو درمانی و تجویز داروهای ضدالتهاب، کمپرس کردن به صورت گرم و سرد، انجام ورزش‌های درمانی، لیزر درمانی، جراحی، و درمان از طریق تزریق موضعی در ناحیه آسیب دیده می‌باشد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ