گفتگوی وزرای خارجه ایران و طالبان درباره بحران غزه و مهاجران افغان

اقتصاد ایران: وزیران خارجه ایران و هیئت حاکمه افغانستان در تماس تلفنی به بحث درباره بحران انسانی در غزه و روند بازگرداندن مهاجران افغان از ایران پرداختند و بر ضرورت رعایت کرامت انسانی در روند بازگشت گفتگو کردند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان و «امیرخان متقی» وزیر خارجه هیئت حاکمه افغانستان در یک تماس تلفنی، موضوعات مهم دوجانبه و منطقه‌ای را بررسی کردند.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در این گفتگو بر لزوم برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی برای بررسی راه‌کارهای مقابله با بحران انسانی در غزه تأکید کرد.

عراقچی همچنین اظهار داشت که ایران تلاش می‌کند بازگرداندن مهاجران افغان را به‌صورت تدریجی و محترمانه انجام دهد تا حقوق انسانی آنان حفظ شود و آسیبی متوجه آنها نگردد.

از سوی دیگر، وزیر خارجه هیئت حاکمه افغانستان نیز با اشاره به وضعیت بحرانی و وخیم غزه تاکید کرد که کشورهای اسلامی باید با مسئولیت‌پذیری بیشتری به این بحران واکنش نشان دهند.

امیرخان متقی همچنین بر پایان فوری رنج و نسل‌کشی مردم غزه تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به روند بازگشت مهاجران افغان از ایران ابراز نگرانی کرد و خواستار رعایت اصل تدریجی بودن بازگرداندن آنها و حفظ کرامت انسانی در این روند شد.

بحران انسانی در غزه پس از حملات مداوم رژیم صهیونیستی به مردم بی‌دفاع فلسطین، به یکی از مهم‌ترین مسائل منطقه‌ای تبدیل شده است. شمار زیادی از غیرنظامیان شهید و زخمی شده‌اند و کمبودهای شدید در زمینه غذا، دارو و امکانات درمانی وضعیت را به شدیدترین حالت بحران تبدیل کرده است. 

انتهای پیام/.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ