نقش پنهان مراکز استخراج غیرمجاز رمزارز؛ پشت‌پرده نوسانات شبکه برق

اقتصاد ایران: تبریز- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: بخشی از علل ناترازی انرژی مربوط به ورود دستگاه های غیرمجاز استخراج رمز ارز به شبکه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر فرج نیا در خصوص نقش مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در ناترازی انرژی اظهار کرد: فعالیت مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در سال‌های اخیر به یکی از چالش‌های جدی حوزه انرژی کشور تبدیل شده است؛ چالشی که به‌طور مستقیم در ناترازی انرژی برق و نوسانات شبکه توزیع نقش دارد.

وی افزود: این مراکز اغلب به‌صورت مخفیانه در مکان‌هایی مانند منازل، فروشگاه‌ها، دامداری‌ها و سوله‌های متروکه فعالیت می‌کنند و از برق یارانه‌ای صنعتی، خانگی، کشاورزی یا تجاری برای استخراج ارزهای دیجیتال استفاده می‌کنند؛ در حالی‌که استخراج قانونی، نیازمند مجوز، تعرفه خاص و زیرساخت ایمن است.

وی ادامه داد: با بیان اینکه بخشی از علل ناترازی انرژی مربوط به ورود دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمز ارز به شبکه است، اظهار کرد: فعالیت مراکز استخراج رمز ارز به دلیل مصرف بالای انرژی برق و استفاده غیرمجاز از شبکه برق رسانی، موجب اختلال در برق رسانی و تحمیل فشار به شبکه و آسیب به وسایل برقی شهروندان و خیلی از کسب و کارها می‌شود.

وی افزود: بنا به ابلاغ شرکت توانیر انشعاب‌هایی که به طور غیرقانونی به استخراج رمز ارز مبادرت می‌ورزند؛ به ویژه منازل، فروشگاه‌ها و دامداری‌ها و … جمع‌آوری و به طور دائم قطع می‌شود.

فرج نیا اضافه کرد: برای صیانت از حقوق مشترکان قانونی و جلوگیری از خاموشی‌های ناخواسته، برق تبریز برخورد قاطع، قانونی و بدون اغماض با متخلفان را در دستور کار دارد. همچنین نظارت میدانی و استفاده از سامانه‌های هوشمند برای ردیابی مصرف غیرعادی برق با جدیت دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: مشترکان و شهروندان می‌توانند با ارسال گزارش به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ شرکت توانیر و معرفی مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز ضمن کمک به صیانت از حقوق شهروندان و حفاظت از کسب و کار هموطنان‌مان جایزه دریافت کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ