انجام پرواز روزانه در فرودگاه سنندج؛ لزوم توجه به بافت ناکارآمد شهری

اقتصاد ایران: سنندج- استاندار کردستان گفت: کردستان از نظر حجم جمعیت ساکن در بافت‌های ناکارآمد نسبت به میانگین کشور شرایط متفاوت و نگران‌کننده‌ای دارد و نیازمند توجه جدی است.

به گزارش خبرنگار مهر، آرش زره تن لهونی عصر پنجشنبه در جلسه ستاد بازآفرینی شهری در کردستان پرداخت و اظهار کرد: کردستان از نظر حجم جمعیت ساکن در بافت‌های ناکارآمد نسبت به میانگین کشور شرایط متفاوت و نگران‌کننده‌ای دارد.

وی افزود: بیش از ۴۵ درصد جمعیت استان در چنین مناطقی زندگی می‌کنند و این مسأله نیازمند مدیریت جدی و برنامه‌ریزی ملی است.

لهونی با تأکید بر اینکه شهرداران و دستگاه‌های اجرایی باید از گسترش سکونتگاه‌های غیررسمی جلوگیری کنند، افزود: نباید اجازه داد بی‌توجهی‌های گذشته تکرار شود.

وی خاطر نشان کرد: توسعه شهری و روستایی باید اصولی، با برنامه‌ریزی و بر اساس نیاز واقعی جمعیت انجام گیرد تا از شکل‌گیری حاشیه‌نشینی و ساخت‌وسازهای غیرمجاز جلوگیری شود.

حل مشکلات بافت‌های ناکارآمد کردستان فراتر از توان است

استاندار کردستان با اشاره به محدودیت اختیارات و منابع استانی، خاطرنشان کرد: حل مشکلات این حجم از بافت‌های ناکارآمد فراتر از توان استان است و نیازمند ورود ستاد ملی بازآفرینی و حمایت ویژه وزارت راه و شهرسازی است.

وی همچنین با قدردانی از نیروهای مردمی و دستگاه‌های خدمات‌رسان که در حوادث اخیر از جمله آتش‌سوزی‌های طبیعی و شهری پای‌کار بودند، گفت: جان نیروهای مردمی و جوانان داوطلب برای ما ارزشمند است و باید دستگاه‌های امدادی و اطفای حریق به‌طور کامل تجهیز شوند تا چنین حوادثی با کمترین خسارت مدیریت شود.

لهونی به افزایش پروازهای پرداخت و اعلام کرد: افزایش پرواز در کردستان از اولویت‌ها است و تا این مهم اتفاق نیفتد توسعه به مشکل برمی خورد.

وی اذعان کرد: سنندج دارای دو پرواز بود که از سوی یک شرکت یک پرواز هم انجام شد و شرکت دیگر فقط اسمی شکل می‌گرفت اما با پیگیری‌های انجام شده روزانه دو پرواز در سنندج شکل می‌گیرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ