ذخایر برنج دولتی به موقع وارد بازار نشد

اقتصاد ایران: یک کارشناس اقتصادی گفتت: مسئولان به جای انتقادات مبهم یا به شکل واقعی با محتکران برخورد کنند و آنها را در حضور رسانه ها به همراه برنج هایی که احتکار کرده اند، به مقامات قضایی معرفی کنند، یا اینکه ریشه اصلی مساله را پیدا کرده و آن را حل کنند.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، احسان سلطانی، کارشناس اقتصادی درباره افزایش قیمت برنج ایرانی و اظهارات مسئولان دولتی در این زمینه عنوان کرد: مقامات ارشد دولت بی آن که به نقش خود در تنظیم بازار محصولات غذایی اشاره کنند، بخاطر افزایش قیمت برنج محتکران را مقصر می دانند اما در عمل نه محتکری را به مراجع قانونی معرفی می کنند و نه از ابزارهایی که می تواند تعادل را به بازار بازگرداند،  استفاده موثری می کنند. 

وی اضافه کرد: در شرایط تورم و تحریم و جنگ، بی معنی ترین اقدام این است که قیمت محصولات استراتژیک مصرفی و معیشتی را به بازار  بسپاریم و دولت عملا همین کار را کرده است.

وی توضیح داد:  در واقع دولت ذخایر برنج را وارد بازار نکرده و یا به موقع این کار را نکرده است، ضمن اینکه  دولت می تواند با سیاست ها و ابزارهای وارداتی قیمت برنج را متعادل کند.

وی با بیان این که نوسانات بازار ریشه در دیدگاه های نادرست مسئولان اقتصادی دارد، بر ضرورت استفاده از ابزارهای تنظیم بازار تاکید کرد. 

سلطانی تصریح کرد: بنابراین مسئولان به جای انتقادات مبهم یا به شکل واقعی با محتکران برخورد کنند و آنها را در حضور رسانه ها به همراه برنج هایی که احتکار کرده اند، به مقامات قضایی معرفی کنند، یا اینکه ریشه اصلی مساله را پیدا کرده و آن را حل کنند.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه در کشور ما سالهاست هر اتفاقی می افتد بر گردن دلال می اندازند، گفت : هیچ گاه هم مشخص نشده این دلال چه کسی است و چرا در تمام این سالها با دلالان و شبکه دلالی برخورد نمی شود؛ به نظر می رسد مسئولان در ابتکار عملی جدید از دلال به محتکر رسیده اند و قرار است من بعد این کلمه را در ادبیات آنان زیاد بشنویم.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ