اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌ها است

اقتصاد ایران: زنجان- رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با تاکید بر اهمیت الگوی کشت در امنیت غذایی، گفت: اجرای موفق این طرح نیازمند همکاری و همگرایی تمامی دستگاه‌های مرتبط است.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا گل محمدی در جلسه ستاد الگوی کشت استان زنجان، گفت: با توجه به تغییرات شرایط اقلیمی، وقوع خشکسالی‌ها و بحران کم‌آبی توسعه تولید محصولات مقاوم به خشکی و شوری و اجرای طرح‌های آبخیزداری به منظور مقابله با کم‌آبی و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی بسیار اهمیت دارد.

گل محمدی اظهار داشت: فرهنگ‌سازی، تبیین واقعیت‌ها، آسیب‌شناسی در بخش کشاورزی و طرح الگوی کشت اهمیت بسیاری دارد که باید در این خصوص برنامه ریزی و اقدام شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به نقش مراکز خدمات جهاد کشاورزی در انتقال دانش و ترویج کشاورزی، بر اهمیت تقویت زیرساخت‌های این مراکز تاکید کرد و گفت: باید این مهم از سوی مدیران و مسئولان دستگاه‌های متولی مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت کشاورزی استان، مقابله با خشکسالی، کاهش مصرف آب و افزایش بهره‌وری را از اولویت‌های اصلی بیان کرد.

اکبر کرامتی نقش مراکز تحقیقاتی را در دستیابی به این اهداف بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در شرایط اقلیمی کنونی نقش مراکز تحقیقاتی در تحقق اهداف کاهش مصرف آب و افزایش بهره‌وری بسیار مهم است.

بازدید از مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان و زیرساخت‌های تحقیقاتی، بازدید از طرح آبخیزداری قره چریان، بازدید از طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با بخش امور دام و دیدار با استاندار زنجان از دیگر برنامه‌های سفر معاون وزیر جهاد کشاورزی به استان زنجان است که با هدف تقویت طرح‌ها و بررسی راهکارهای توسعه بخش کشاورزی استان انجام می‌شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ