مصرف بیش‌ازحد مسکن‌، عامل مهم در تشدید سردردهای مزمن

اقتصاد ایران: متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اثرات منفی مصرف نادرست داروهای مسکن، می‌گوید این روند می‌تواند مزمن شدن سردردها را تشدید کند و روند درمان را مشکل‌تر سازد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از وبدا،دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سردرد مزمن روزانه را یکی از مشکلات شایع در بیماران مبتلا به افسردگی دانست و بر لزوم درمان‌های اصولی و اجتناب از خوددرمانی تأکید کرد.دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سردرد مزمن روزانه را یکی از مشکلات شایع در بیماران مبتلا به افسردگی دانست و بر لزوم درمان‌های اصولی و اجتناب از خوددرمانی تأکید کرد.

دکتر «بهنام صفرپور»، متخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ صرع، در برنامه «اینجا طبیب» رادیو سلامت از سردرد مزمن روزانه به‌عنوان یکی از چالش‌های رایج در میان بیماران یاد کرد، و گفت: سردردهایی که هر روز فرد را درگیر می‌کند، به‌خصوص اگر تصویربرداری مشکلی را نشان ندهد، معمولاً تحت عنوان سردرد مزمن روزانه طبقه‌بندی می‌شوند.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از عوامل تشدیدکننده این نوع سردرد، مصرف بیش‌ازحد مسکن‌هاست که خود می‌تواند باعث نوعی سردرد ناشی از درمان شود.دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد: اگر فردی به‌مدت سه ماه و بیشتر از ده روز در ماه، از داروهای مسکن استفاده کند، خود آن داروها می‌توانند منجر به سردرد شوند و روند درمان را با چالش‌های جدی روبه‌رو سازند.

صفرپور همچنین افزود: درمان افسردگی زمینه‌ای می‌تواند به میزان زیادی به کنترل سردردهای مزمن کمک کند و نباید نادیده گرفته شود.

وی در پایان توصیه کرد: بیمارانی که با چنین الگوهایی از سردرد مواجه هستند، باید با متخصص مغز و اعصاب مشورت کنند تا درمان‌های دارویی هدفمند آغاز شود و از مصرف خودسرانهٔ مسکن‌ها خودداری کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ