به گزارش سلامت نیوز& «حسین ظفری» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت و گو با خبرنگار ایلنا، درباره اقدامات این سازمان در راستای جلوگیری از آتش سوزی در فصل تابستان در جنگل ها با توجه به افزایش دما، توضیح داد: معمولا با افزایش دما، آتشسوزیها به خصوص در مناطق مرتعی و جنگلی یک مقدار بیشتر میشود. یک بخشی از آن توسط عوامل انسانی سهوی اتفاق میافتد. به طور مثال در دشتی آتش روشن میکنند و در خاموش کردنش دقت لازم را انجام نمیدهند و این آتش به جاهای دیگر سرایت میکند. همچنین مقداری هم ممکن است به دلیل افزایش دما در کشور باشد که در سالهای گذشته نیز داشتیم.
وی افزود: از طرفی امسال ستاد بحران سازمان منابع طبیعی، توجه و تمرکز بیشتری نسبت به بحث آتشسوزی داشتند. ما نیز نسبت به این موضوع در استانهای مختلف، استانداریها، ادارات کل مدیریت بحران، تأکید و توجه داریم.
او اضافه کرد: همچنین تجهیزات و لوازم انفرادی مقابله با آتش نیز توسط بعضی از دهیاریها، سازمان منابع طبیعی و مقداری نیز از طریق کمکهای سازمان مدیریت بحران تأمین شده است. همه این موارد کمک کرده که برای بحث آتشسوزیهای جنگلها و مراتع، یک مقدار آمادگی بالاتر برود.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور تصریح کرد: ضمن اینکه از قبل هماهنگیهای لازم را با مرکز کنترل و اطفای حریق هوایی مستقر در وزارت دفاع انجام دادیم که این مرکز نیز هماهنگیهای لازم را با نیروهای مسلح برای اعزام بالگرد انجام میدهد. الان نیز گاهی اوقات با توجه به آتشسوزیهایی که اتفاق میافتد، اطلاع میدهیم، آنها نیز هلیکوپتر را میفرستند و برای اطفای حریق هوایی اقدام میکند.
ظفری در پایان خاطر نشان کرد: لذا در کنار آمادگی اطفای حریق هوایی عواملی از جمله تأمین تجهیزات، آموزشهایی که به دهیاریها، افراد مردمی و مسئولان کمک کرده که یک مقدار امسال آمادگیمان در برابر آتش سوزی بیشتر باشد.