آغاز دوباره تحقیقات مشترک دریایی چین و روسیه در دریای برینگ

اقتصاد ایران: چین و روسیه نهمین مرحله از تحقیقات علمی مشترک دریایی خود را آغاز کرده‌اند و قرار است در دریای برینگ و شمال‌غرب اقیانوس آرام فعالیت‌های تحقیقاتی انجام دهند.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، پژوهشگران علوم دریایی چین و روسیه روز چهارشنبه (23 ژوئیه) با کشتی تحقیقاتی روسی «لاورنتیف» از بندر ولادی‌ووستوک در شرق دور روسیه حرکت می‌کنند تا به سوی دریای برینگ و شمال‌غرب اقیانوس آرام عزیمت کرده و تحقیقات خود را انجام دهند.

بر اساس اطلاعات منتشرشده در وب‌سایت رسمی مؤسسه تحقیقات دریایی وزارت منابع طبیعی چین، این مأموریت نهمین مرحله از تحقیقات علمی مشترک چین و روسیه در دریاست. در این سفر تحقیقاتی، در مجموع 25 پژوهشگر از هر دو کشور حضور دارند و مدت زمان این مأموریت 45 روز پیش‌بینی شده است.

طبق این گزارش، این مأموریت با هدف انجام بررسی‌های جامع محیط زیستی در مناطق نمونه‌ دریای برینگ و شمال‌غرب اقیانوس آرام صورت می‌گیرد. از جمله اهداف این تحقیق، بررسی فرآیندهای منشأ و رسوب‌گذاری مواد در ناحیه مورد مطالعه و آشکارسازی واکنش‌ها و سازوکارهای بازخورد اقلیمی در این منطقه طی دوره چهارم زمین‌شناسی (دوره کواترنری) نسبت به تغییرات اقلیمی جهانی است.

در مراسم افتتاحیه این پروژه که روز دوشنبه برگزار شد، وانگ جون، سرکنسول موقت چین در ولادی‌ووستوک، گفت: در شرایطی که جهانی‌سازی اقتصادی و یکپارچگی منطقه‌ای به‌طور فزاینده‌ای در حال پیشرفت است، ازسرگیری تحقیقات علمی مشترک دریایی چین و روسیه نشانگر تعهد مشترک دو کشور در مقابله با تغییرات اقلیمی جهانی و پیشبرد مرزهای دانش دریایی است.

بر اساس گزارش گروه رسانه‌ای منطقه‌ای روسی پریما، دنیس ماکاروف، رئیس مؤسسه تحقیقات دریایی اقیانوس آرام وابسته به آکادمی علوم روسیه در بخش شرق دور، اعلام کرد که این مأموریت، نخستین پروژه تحقیقاتی مشترک دریایی چین و روسیه پس از همه‌گیری کووید-19 است.

او افزود: داده‌هایی که در این مأموریت گردآوری می‌شود، به درک بهتر ما از تغییرات اقلیم و اقیانوس در طول زمان کمک خواهد کرد و دانش ارزشمندی برای پیش‌بینی تغییراتی فراهم می‌کند که می‌توانند بر اکوسیستم دریایی، شیلات و حمل‌ونقل دریایی در آینده تأثیر بگذارند.

تنگه برینگ که میان مناطق سرزمینی آمریکا و روسیه قرار گرفته، طی سالهای اخیر به یکی از موارد مورد اختلاف دو کشور ذیل پرونده قطب شمال تبدیل شده است؛ بطوریکه در دهه جاری، روسیه از طریق برگزاری مشترک گشت‌های تحقیقاتی با چین، سعی در تسلط نسبی بر این منطقه داشته است. 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ