از گسترش خشونت تا سونامی فرپاشی روانی خانواده؛ تبعات جنگ برای جامعه صهیونیستی
اقتصاد ایران: جنگ و جنایات متعدد و طولانی مدت باعث شده تا روانپریشی و مشکلات روحی به بخشی لاینفک از ساختار شخصیتی نظامیان صهیونیست به نیروهای ذخیره تبدیل شود.
به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، پایگاه خبری عبری زبان واللا در چند گزارش مختلف به بررسی این مسئله پرداخته و تاکید دارد اسرائیل دچار سونامی فروپاشی روانی خانواده هایی است که شوهران آن در نیروی ذخیره خدمت میکند.
در یکی از این گزارشها آمده است، نتایچ پایش صورت گرفته نشان میدهد دست کم یک دهم از خانوادهها در اسرائیل در معرض خشونتهای خطرناک قرار گرفتهاند.
براساس پایش انجام گرفته که توسط نهادهای رسمی اسرائیلی منتشر شده است، حدود 576 هزار زن و مرد بین 18 تا 65 سال در سال 2024 در اسرائیل از سوی همسران خود مورد خشونتهای قرار گرفتند که 146 هزار نفر از آنها مورد خشونت شدید بدنی واقع شدهاند.
براساس این گزارش، در حالی روز به روز بر سطح خشونتهای خانوادگی افزوده میشود که در سال 2023 فقط 18 درصد از مردان ارجاع داده شده برای ارزیابیهای روانی مورد پایش مستمر شرایط روانی قرار گرفتند.
این رسانه در گزارش دیگری از گسترش شدید مشکلات روانی در خانوادههایی که یکی از زوجین در نیروهای ذخیره و جنگ در غزه مشارکت دارد، پرده برداشت.
در مقدمه این گزارش آمده است، تعداد زوجهای نظامی ذخیره که به مراکز سلامت روانی وابسته به ارتش ارجاع داده میشوند، چهار برابر شده است.
این آماری است که ائتلاف اسرائیلی شوکهای روانی امروز سه شنبه منتشر کرده و نسخهای از آن به دست ما رسیده است.
به اعتراف این مرکز، در جریان جنگ با ایران، شمار درخواستهای مشاوره روانی از 690 مورد به 2816 مورد افزایش یافت.
براساس این گزارش، تعداد درخواستهای کارمندان اداری هم سه بابر شده است، در حالی که براساس پایشهای انجام گرفته توسط این نهاد، این درخواست کمک و مشاوره در میان نظامیان احتیاط 41 درصد نسبت به نیمه اول سال جاری افزایش را نشان میدهد.
به اعتقاد این مرکز جنگ با ایران که 13 ژوئن آغاز شد و حدود 2 هفته به طول انجامید، تاثیرات روانی منفی گستردهای بر جامعه اسرائیل وارد کرده به نحوی که شمار زوجهای نظامیان ذخیره که به دنبال دریافت پشتیبانی روانی هستند، به شدت افزایش پیدا کرد.
این نهاد در گزارش جدید خود تاکید میکند که شاهد افزایش قابل توجه مراجعه همسراه نظامیان ذخیره و زنان جوان در کنار زنان مسن تر و مادرانی که نمیتوانند با حضور همسران شان در نیروهای ذخیره کنار بیایند هستیم.
این مشکلات بازتاب خود را بر روند تربیت کودکان و حفظ روحیه شخصی هم گذاشته است و به نحوی به سوی فروپاشی ساختار روانی خانوادهها شده است.
انتهای پیام/