شالیکاران نگران قیمت برنج نباشند

اقتصاد ایران: ساری- معاون وزیر جهاد کشاورزی از شالیکاران خواست تا نگران بازار برنج و قیمت آن نباشند و گفت: نظارت بر بازار قیمت برنج با تمام توان در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید آنجفی عصر سه‌شنبه در حاشیه برداشت مکانیزه برنج در ساری با بیان اینکه نظرات و بازار برنج با تمام قوا در حال انجام است از کشاورزان خواست تا نگران قیمت محصول نباشند.

وی میزان تولید برنج‌ها در سال جاری دود یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن پیش‌بینی کرد و گفت: این در حالیست که امسال با محدودیت منابع آبی و خشکسالی روبرو هستیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی به لغو ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت اشاره و اضافه کرد: به دلیل شرایط کشور در تأمین امنیت غذایی این مصوبه عملیاتی شد.

وی همچنین با آثاری که قیمت برنج داخلی بر اساس قیمت تمام شده هزینه تولید و سود منطقی تنظیم و عرضه می‌شود، ادامه داد: حمایت از تولید کنندگان داخلی بر اساس برنامه‌ریزی‌ها انجام می‌شود.

وی سال زراعی جاری را درخشان توصیف کرد به طرح جهش تولید در شالیزارها اشاره و اضافه کرد: توسعه مکانیزاسیون و بهبود تغذیه گیاهی در مناطق شمالی اجرا می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: انتظار می‌رود از این میزان شلتوک، حدود ۷۵۰ هزار تن برنج سفید از ارقام محلی و پرمحصول به دست آید.

هادی باقری با اشاره به آغاز برداشت برنج در اراضی شهرهای مرکزی بر لزوم توجه شالیکاران به بیماری قارچی بلاست در شالیزارها تاکید کرد و گفت: مبارزه با این بیماری باید در دستور کار کشاورزان قرار گیرد، در غیر این صورت ممکن است خسارات سنگینی به مزارع وارد شود.

باقری همچنین به کشاورزان توصیه کرد که از برداشت برنج با کمباین‌های فرسوده و فاقد معاینه فنی خودداری کنند، زیرا استفاده از این کمباین‌ها می‌تواند موجب خسارت قابل توجهی به محصولات شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ