«هنر» ابزاری برای تبدیل سیاست‌های جمعیتی به مطالبه عمومی است

اقتصاد ایران: شیراز-رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی فارس به نقش هنر درتبدیل دغدغه‌های جمعیتی به مطالبه عمومی تأکید کرد و گفت:در موضوع مهم جمعیت،نیاز به یک شبکه توزیع آثار هنری داریم تا بتوانیم موثر عمل کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، وحید نمازی ظهر سه شنبه در آئین پایانی نخستین دوره جشنواره نسل امید با هدف پرداختن به مفهوم ارزشمند ایران جوان و فرزندآوری با زبان والای هنر با اشاره به سیاست‌های کلی نظام در خصوص جوانی جمعیت، گفت: اگر افزایش جمعیت مسئله نظام است، حتماً باید تبدیل به مطالبه عمومی مردم و دغدغه عموم مردم شود. اصلی‌ترین راه آن نیز این است که به سمت زبان هنر و رسانه برویم.

وی با بیان اینکه جشنواره «نسل امید» در سه بخش هنرهای تجسمی، آفرینش‌های ادبی و هنرهای تصویری برگزار شده است، ادامه داد: در مرحله استانی ۳۰۰ اثر به دبیر خانه ارسال شد و فارس یکی از استان‌های بود که بیشترین آثار را ارسال کرد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی فارس افزود: ما در موضوع جمعیت، نیاز به یک شبکه توزیع آثار هنری داریم تا بتوانیم این تولیدات را در مدارس، اماکن و محیط‌های مختلف عرضه کنیم.

نمازی با تاکید بر ضرورت توجه به باورها و فرهنگ در زمینه فرزندآوری، اظهار کرد که شعارهایی نظیر «فرزند کمتر، زندگی بهتر» تأثیرات عمیقی بر جامعه گذاشته است و باید با استفاده از ظرفیت هنر، شعارهای مثبت و مؤثری مانند «فرزند بیشتر، زندگی شادتر» را جایگزین کرد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی فارس همچنین از هنرمندانی که در شرایط بحرانی و جنگ، با تولید آثار هنری به تقویت حس وطن‌پرستی و آرامش جامعه کمک کرده‌اند، قدردانی نمود و خواستار حمایت متولیان فرهنگی از این آثار و توزیع مناسب آن‌ها در سطح جامعه شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ