به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، جایگزینی غذاهای سنتی و میوه و سبزیجات با فستفود و غذاهای فرآوری شده، باعث شده مصرف متوسط روزانه فیبر موردنیاز بدن ما کاهش پیدا کند.
تحقیقات جدیدتر اما نشان میدهد که مصرف فیبر مزایایی بیش از آنچه قبلا میدانستیم دارد.
متخصصان توصیه میکنند که مردان 19سال به بالا روزانه 38گرم فیبر مصرف کنند؛ درحالیکه زنان 19سال به بالا روزانه باید 25گرم فیبر مصرف کنند.
رژیم غذایی با فیبر بیش از حد (حدود 50تا 60گرم در روز یا بیشتر) میتواند جذب ویتامینها و مواد معدنی را دشوارتر کند. کلید تامین فیبر مورد نیاز بدن، حفظ یک رژیم غذایی منظم است. فیبر در مواد خوراکی زیر یافت میشود:
غلات، حبوبات، میوهها، سبزیجات و همه انواع آجیل.
غذاهایی که فیبر کمی دارند یا اصلا فیبر ندارند شامل اکثر فستفودها، گوشتها و غذاهای آماده و فرآوری شده میشوند.