چهرههای فرهنگی و هنری سر میز «صبحانه با راسکولنیکف»
اقتصاد ایران: برنامه «صبحانه با راسکولنیکف» در شبکه کتاب با حضور چهرههای فرهنگی و هنری به بررسی و معرفی کتابها میپردازد.
به گزارش خبرگزاری مهر، «صبحانه با راسکولنیکف» با اجرا و سردبیری سهاب محبعلی، با حضور چهرههای فرهنگی و هنری به بررسی و معرفی کتابهایی که به دلیل جذابیت خاص خود، گروهی از مخاطبان را به شدت مجذوب کردهاند و کالت هستند، میپردازد.
این برنامه از تولیدات شبکه کتاب، فضایی برای گفتوگو درباره آثار ادبی برجسته و کالت فراهم آورده است و هر هفته از این رسانه تصویری پخش میشود، به بررسی کتابهایی میپردازد که به دلیل جذابیت خاص خود، گروهی از مخاطبان را به شدت مجذوب کردهاند.
این برنامه سعی دارد یک مسیر جدید برای کسانی که دوست دارند کتاب بخوانند و نمیدانند از کدام خواندن کتابها شروع کنند، دیدنی است؛ البته شناخت کتابهای تأثیرگذار چهرههای فرهنگی و هنری و روایت آنها از کتابها هم خارج از لطف نیست.
اصطلاح «کالت» معادل فارسی ندارد و به آثاری اشاره دارد که به واسطه ویژگیهای منحصربهفردشان، طرفدارانی پرشور و وفادار دارند.
تاکنون هفت قسمت از فصل اول «صبحانه با راسکولنیکف» منتشر شده است و این برنامه میزبان چهرههای برجستهای از طیفهای مختلف فرهنگی و هنری بوده که هر یک اثری شاخص را معرفی و از دیدگاه و زاویه دید خود که عموماً براساس تجربه زیسته آنهاست، بررسی کردهاند.
در قسمت نخست، فریور خراباتی به تحلیل رمان «مرشد و مارگاریتا» اثر میخائیل بولگاکف پرداخت. در قسمت دوم، مژده لواسانی کتاب «زندگی در پیش رو» نوشته رومن گاری را بررسی کرد. حمید باباوند در قسمت سوم درباره «مسخ» اثر فرانتس کافکا سخن گفت و سعیدرضا خوششانس هم در قسمت چهارم به معرفی «اسفار کاتبان» نوشته ابوتراب خسروی پرداخت. در قسمت پنجم، مائده مرتضوی کتاب «آلیس در سرزمین عجایب» را برگزید و پوریا عالمی در قسمت ششم فیلمنامه «جاده» و بیست اثر دیگر را مورد بحث قرار داد. همچنین، در قسمت هفتم، رضا ساکی به بررسی «شاهنامه» اثر حکیم ابوالقاسم فردوسی پرداخت.
برنامه «صبحانه با راسکولنیکف» از فروردین ۱۴۰۴ آغاز به کار کرده و از طریق وبسایت ketab.tv و شبکههای اجتماعی در دسترس علاقهمندان قرار دارد. این برنامه فرصتی برای دوستداران ادبیات است تا با آثار تأثیرگذار و گفتوگوهای عمیق همراه شوند.