سمن‌ها بازوی اجتماعی دولت در حل چالش‌های محلی هستند

اقتصاد ایران: رشت-سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان برلزوم همراهی دستگاه‌های اجرایی با سازمان‌های مردم‌نهاد در استان تاکید کرد و گفت: سمن‌ها بازوی اجتماعی دولت در حل چالش‌های محلی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح‌اللهی صبح دوشنبه در نشست کارشناسان امور سمن‌های فرمانداری‌های گیلان با اشاره به ظرفیت بی‌بدیل سازمان‌های مردم‌نهاد در حل مسائل اجتماعی اظهار کرد: سمن‌ها پل ارتباطی دولت و مردم بوده و در شرایط فعلی کشور، حضور آنان در میدان عمل اجتماعی بسیار راهگشا است.

وی با بیان اینکه مشارکت مردم از مسیر نهادهای مدنی می‌گذرد، افزود: سمن‌ها به‌واسطه تخصص و شناخت میدانی، در کاهش آسیب‌های اجتماعی، ارتقای اعتماد عمومی و توانمندسازی جوامع محلی نقش‌آفرین هستند.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان برلزوم همراهی دستگاه‌های اجرایی با سازمان‌های مردم‌نهاد در استان تاکید کرد و گفت: سمن‌ها بازوی اجتماعی دولت در حل چالش‌های محلی هستند.

فتح‌اللهی با تأکید بر ضرورت تسهیل فعالیت این نهادها از سوی کارشناسان فرمانداری‌ها تصریح کرد: باید با نگاه حمایتی و نه صرفاً نظارتی، مسیر قانونی فعالیت سمن‌ها را هموار کرد تا بتوانند به‌طور مؤثر وارد عرصه خدمت‌رسانی شوند.

سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با اشاره به سیاست‌های دولت وفاق ملی در حوزه تقویت مشارکت‌های مردمی، تصریح کرد: توسعه اجتماعی بدون حضور مردم ممکن نیست و سمن‌ها حلقه اتصال دولت به بدنه جامعه هستند.

وی در پایان از کارشناسان فرمانداری‌ها خواست تعامل خود را با نهادهای مردمی افزایش دهند و گفت: سیاست ما در استان، مشارکت حداکثری مردم در مدیریت اجتماعی است و این هدف بدون همراهی سمن‌ها محقق نخواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ