بالا رفتن حاشیه سود تولید مشکلات کارگری و کارفرمایی را حل می‌کند

اقتصاد ایران: زنجان- نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: هرچقدر حاشیه سود تولید بالا رود مشکلات کارگری و کارفرمایی برطرف می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نبی‌الله محمدی، عصر پنج‌شنبه در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: در حوزه تعاونی فعالیت‌های خوبی انجام شده و مشکلات تعاونی‌های مصرف و مسکن در حال برطرف شدن است.

وی با اشاره به اینکه موضوع سخت و زیان‌آور بودن برخی مشاغل چالش‌هایی را بین کارفرمایان و کارگران ایجاد کرده است، عنوان کرد: میانگین بازنشستگان پیش از موعد در ایران چند برابر دنیا است اما در دنیا کیفیت کار، ایمنی و بهداشت محیط کار بالاتر است و کارگران ایرانی حق دارند از مزایای سختی و زیان‌آوری استفاده کنند.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به محدودیت‌های ناشی از بروکراسی اداری تأکید کرد: باید تعادل بین حقوق کارگر، کارفرما و دولت برقرار شود و حاشیه سود را ارتقا دهیم تا مشکلات برطرف شود.

وی با بیان اینکه باید از حقوق کارگران در مشاغل زیان‌آور حمایت و حقوق کارفرمایان نیز حفظ شود، تصریح کرد: قراردادهای یک ماهه و سه ماهه و زیر یک سال در شأن کارفرمایان نیست و کارگر وقتی تکریم را ببیند به کار تشویق می‌شود.

محمدی در مورد تأمین معیشت کارگری خاطرنشان کرد: دولت و مجلس به دنبال افزایش کیفیت زندگی کارگری است و اگر بخش خصوصی را حمایت و بیشتر فعال کنیم و درگیر بروکراسی نشوند آن‌ها هم حمایت لازم را از کارگر خواهند داشت و تولید رونق می‌گیرد.

وی ادامه داد: هرچقدر سهم بخش تعاون و خصوصی را در اقتصاد بیشتر کنیم در حکمرانی نیز تأثیر مثبتی دارد و باید فضای رقابت را بین تولیدکنندگان تقویت کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ