گام بلند گوشتیران در مسیر سلامت، بومیسازی و ایمنی غذایی
اقتصاد ایران: مهدی صولی مدیرعامل هلدینگ صنایع غذایی سینا، همزمان با روز جهانی ایمنی غذا با حضور در گوشتیران، در جریان تولید و تجاری سازی محصول دانشبنیان عصاره طبیعی پاپریکا قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی گوشتیران، صولی تولید عصاره مایع پاپریکا را اقدامی ارزشمند در صدمین سال فعالیت گوشتیران در جهت حفظ سلامت محصولات پروتئینی دانست و تأکید کرد: «تولید و ثبت این عصاره طبیعی، اقدامی سلامتمحور، دانشبنیان و ابتکاری نوآورانه در مرز دانش است که نقشی کلیدی در ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات پروتئینی این برند ایفا میکند».
وی با اشاره به اهمیت این دستاورد در حفظ و تقویت اعتبار برند گوشتیران افزود: «در یکصدمین سالگرد تأسیس گوشتیران شاهد ورود این شرکت به عرصه تولید دانشبنیان با اتکا به ظرفیتهای تحقیق و توسعه فنی داخلی هستیم که زمینه نقشآفرینی این شرکت در بازار نوظهور نهادههای صنعت غذا را فراهم میآورد».
گوشتیران نخستین برند تولیدکننده فرآوردههای پروتئینی در کشور و خاورمیانه با یک قرن پیشینه و اصالت برای نخستینبار در ایران موفق به تولید رنگ طبیعی اولئورزین پاپریکا با همکاری پژوهشکده گیاهان دارویی دانشگاه شهید بهشتی شده است.
عصاره پاپریکا بهعنوان یک رنگ طبیعی، علاوه بر کمک به طعم بهتر فرآورده گوشتی، سرشار از ویتامینهای A، E، C و B6، آهن و آنتیاکسیدانهاست که برای کاهش فشار خون، بهبود بینایی، تسکین درد و ارتقای سلامت عمومی مؤثر هستند و موجب بهبود استانداردهای غذایی در محصولات پروتئینی خواهد شد.
انتهای پیام/