نظارت ۱۲۹ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی استان تهران در روز عید قربان
اقتصاد ایران: تهران- مدیرکل دامپزشکی استان تهران از تدارک گسترده برای ارائه خدمات بهداشتی دام در روز عرفه و عید قربان خبر داد و گفت: ۱۲۹ اکیپ ثابت و سیار به عرضه بهداشتی دام زنده و ذبح شرعی نظارت دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، احمد شریعتی، بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با تبریک فرارسیدن عید سعید قربان، از آمادهباش کامل شبکه دامپزشکی استان تهران برای خدمترسانی در ایام عرفه و عید قربان خبر داد و اظهار داشت: طبق برنامهریزیهای انجامشده، ۱۲۹ اکیپ ثابت و سیار در سطح استان تهران به عرضه بهداشتی دام زنده و ذبح بهداشتی و شرعی نظارت خواهند کرد.
وی افزود: با هدف تسهیل دسترسی شهروندان به دام سالم و مجاز و کاهش مخاطرات بهداشتی، این مراکز با مجوزهای رسمی و حضور مستمر دامپزشکان و ناظران بهداشتی و شرعی فعالیت میکنند.
۳۲ نفر ناظر شرعی بر ذبح در استان تهران فعالیت دارند
مدیرکل دامپزشکی استان تهران عنوان کرد: در این ایام ۶۱ اکیپ ثابت، ۶۸ اکیپ سیار، ۱۴۳ دامپزشک و ۱۴۷ بازرس بهداشتی گوشت و ۳۲ نفر ناظر شرعی در فرآیند اقدامات حضور دارند و بر آن نظارت میکنند.
شریعتی با اشاره به جلسات هماهنگی متعدد با دستگاههای مسئول همچون سازمان میادین شهرداری، جهاد کشاورزی، بهزیستی، کمیته امداد، پشتیباتی امور دام امور عشایر و نهادهای خیریه، گفت: هدف اصلی این هماهنگیها، تأمین سلامت عمومی و ارتقا خدمات بهداشتی و شرعی در ایام عرفه و روز عید قربان است.
وی خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست میشود دام مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز تهیه کرده و از ذبح دام در محیطهای غیرمجاز و بدون نظارت دامپزشکی خودداری کنند همچنین تمامی کشتارگاههای استان در روز عید قربان بهصورت رایگان خدمات ذبح شرعی را ارائه خواهند داد.
شماره ۱۵۱۲ بهصورت شبانهروزی آماده دریافت گزارشها، پیشنهادها و شکایات مردمی
مدیرکل دامپزشکی استان تهران با تأکید بر نقش اطلاعرسانی، گفت: شماره ۱۵۱۲ بهصورت شبانهروزی آماده دریافت گزارشها، پیشنهادها و شکایات مردمی است. در صورت دریافت گزارش تخلف، با هماهنگی دستگاههای قضائی و تعزیرات حکومتی اقدامات قانونی لازم انجام خواهد شد.
وی از اطلاعرسانی در کنار جایگاههای عرضه دام خبر داد و افزود: با همکاری انجمن بستهبندی استان، بخشی از دامهای قربانی به مراکز بستهبندی منتقل شده و گوشت آنها بهصورت بهداشتی در ظروف چند کیلویی و بشقابی آمادهسازی و برای نذورات و خیرات عرضه میشود.
شریعتی در پایان تصریح کرد: سلامت، بزرگترین سرمایه هر جامعه است و رعایت اصول بهداشتی در ذبح قربانی، گامی مهم در حفظ این سرمایه ارزشمند خواهد بود.