سرطان تیروئید در کشور شیوع بالایی ندارد
اقتصاد ایران: رئیس پژوهشکده علوم غدد درونریز و متابولیسم گفت: در کشور، بهازای هر یک میلیون نفر جمعیت، ۵ تا ۱۰ نفر به سرطان تیروئید مبتلا میشوند که این آمار نشان میدهد شیوع این بیماری بالا نیست.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر فریدون عزیزی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در وزارت بهداشت به مناسبت روز جهانی تیرویید برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر آمار شیوع سرطان تیروئید در کشور اظهار کرد: 5 تا 10 نفر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت در کشور مبتلا به سرطان تیروئید میشوند که نشان میدهد شیوع آن بالا نیست.
وی افزود: گرههای تیروئیدی شیوع زیادی دارند اما همه آنها بدخیم نیستند و در صورتی که گره تیروئید قابل لمس و بالای یک سانتی متر باشد توصیه میشود سونوگرافی انجام شود.
ریاست پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم اضافه کرد: کمکاری تیروئید یکی از شایعترین بیماریهای تیروئید است که در آن ترشح هورمونهای تیروئیدی کاهش مییابد و اگر در زمان تولد اتفاق بیفتد به آن کمکاری مادرزادی تیروئید گفته میشود. پایش اختلالات تیروئیدی از سال 1368 در تهران و اصفهان آغاز شده است و از سال 1383 گرفتن یک قطره خون از پاشنه پای نوزادان 3 تا 5 روزه و ارسال به آزمایشگاه برای بررسی هورمون TSH که هورمون محرک تیرویید است انجام میشود و این باعث شده که 99 درصد نوزادانی که در کشور ما متولد میشوند از این نظر غربالگری شوند.
این خبر تکمیل میشود...