درخواست توقف اخراج افغان‌ها از پاکستان توسط گروه بحران

اقتصاد ایران: گروه بین‌المللی بحران در گزارش تازه‌ای از اتحادیه اروپا خواسته است بر پاکستان فشار بیاورد تا روند اخراج پناهجویان افغان را متوقف کند. این نهاد هشدار داد که ادامه این روند می‌تواند پیامدهای فاجعه‌باری برای افغان‌ها داشته باشد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، گروه بین‌المللی بحران، در گزارش تازه خود از اتحادیه اروپا خواسته است که برای متوقف کردن روند اخراج پناهجویان افغان از پاکستان، بر دولت اسلام‌آباد فشار سیاسی وارد کند.

این نهاد هشدار داده است که ادامه روند اخراج اجباری، به‌ویژه در مورد زنان، دختران، خبرنگاران، مدافعان حقوق بشر و سایر گروه‌های آسیب‌پذیر افغان، می‌تواند پیامدهای انسانی شدیدی در پی داشته باشد.

در این گزارش با استناد به اصل بین‌المللی «عدم بازگرداندن اجباری»، آمده است که این اقدام ناقض تعهدات پاکستان در قبال قوانین بشردوستانه جهانی است.

گروه بحران همچنین از اتحادیه اروپا خواسته است که اعتبار کارت‌های اقامت موقت پناهجویان افغان را که توسط نهادهای بین‌المللی صادر شده و تا ژوئن 2025 اعتبار دارند، تمدید کند. در عین حال، از پاکستان نیز خواسته شده است که از اخراج افغان‌هایی که در انتظار پاسخ نهایی برای اسکان مجدد در کشورهای اروپایی‌اند، خودداری کند.

در گزارش آمده است که روند اخراج‌ها باعث افزایش بازگشت غیرقانونی به پاکستان و تقویت شبکه‌های قاچاق انسان شده است.

 

با شدت گرفتن موج تازه اخراج اجباری پناهجویان افغان فاقد مدرک قانونی از پاکستان، گزارش‌ها حاکی از آن است که بیشترین فشار این اقدامات را افراد کم‌درآمد متحمل می‌شوند.

روزنامه اکسپرس تریبون در این باره نوشت که بسیاری از پناهجویان بازداشت‌شده از قشر کم‌درآمد و کارگران روزمزد هستند که در بازارهای محلی و مشاغل سطح پایین فعالیت دارند. 

خانواده‌های این افراد گفته‌اند که در هنگام بازداشت، حتی پولی برای تهیه غذا نداشتند. در مقابل، به گفته برخی منابع محلی، پناهجویان ثروتمند افغان یا آن‌هایی که تجارت و دارایی دارند تاکنون کمتر هدف نیروهای امنیتی قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ