ناهماهنگی سیاست‌های ارزی با تجارت خارجی

اقتصاد ایران: زنجان- وزیر صمت با انتقاد از ناهماهنگی سیاست‌های ارزی با تجارت خارجی گفت: ارزآوری کشور با مقررات فعلی لطمه می‌خورد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد اتابک، عصر پنجشنبه در همایش تجلیل از برگزیده استان زنجان اظهار کرد: بسیاری از مسائل حوزه تولید و اقتصاد در اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی عنوان می‌شود و نگاه به تولید همواره به عنوان یک اصل مطرح بوده و نبود آن مشکلاتی در حوزه اقتصاد پدید می‌اورد.

وی با بیان اینکه زنجان در چند فاکتور شاخص است، عنوان کرد: میزان تولید صنعتی و معدنی و اشتغال استان زنجان در میانگین کشوری جایگاه حوبی دارد و نشان دهنده این است که یکی از جاهایی که باید وقت بیشتری بگذاریم استان زنجان است؛ چراکه ۳۵ درصد اشتغال آن در بخش صنعت و معدن رقم می‌خورد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه در گذشته شورای عالی صادرات در کشور داشتیم که مسائل بین دستگاهی را حل می‌کرد، تصریح کرد: در حال حاضر سیاست‌های بانکی یا ارزی با سیاست‌های تجارت در تقابل است در حالی که صادرکننده نباید قربانی ناهماهنگی‌های سیاست‌گذارانی باشد که تجارت را از منظر غیرکارشناسی می‌بینند.

وی تأکید کرد: این حق صادرکننده است که ارزی که حاصل می‌کند در اختیار خودش باشد نه اینکه در فرآیندهای پیچیده و فرسایشی مبادله و بانک‌ها بماند و درصدی از آن به بهانه‌های مختلف کسر شود.

ارزآوری کشور با مقررات فعلی لطمه می‌خورد

اتابک با بیان اینکه ارزآوری کشور با این مقررات لطمه می‌خورد، خاطرنشان کرد: ۵۷ میلیارد دلار ارز از محل صادرات غیرنفتی وارد کشور شده و اگر این شرایط نبود کشور شرایط بهتری داشت و عددهای بالاتری را تجربه می‌کردیم.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ۵۸ مرکز تجاری در خارج از کشور تاسیس شده که با سازمان توسعه تجارت در ارتباط است، ادامه داد: بیش از ۲۵ رایزن تجاری در کشورهای هدف مستقر شدند.

وزیر صمت یادآور شد: تولید ما در بسیاری محصولات بیش ازحد نیاز کشور است و می توانم نیازهای کشورهای اطراف خودمان را هم تامین کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ