بندر خشک تهران گره‌گشای صادرات و واردات به آسیای میانه و قفقاز است

اقتصاد ایران: تهران- استاندار تهران با اشاره به نقش راهبردی مرزهای غربی کشور و ظرفیت‌های لجستیکی استان تهران، گفت: بندر خشک تهران گره‌گشای صادرات و واردات به آسیای میانه و قفقاز است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق معتمدیان، عصر پنجشنبه در نشست مشترک با هیئت اقلیم کردستان عراق با اشاره به ظرفیت‌های لجستیکی و ترانزیتی استان تهران اظهار داشت: از سال ۱۴۰۰ و با بازگشایی مرز تمرچین، شاهد تسهیل چشمگیر در تردد زائران اربعین حسینی از استان‌های مختلف کشور و کشورهای همسایه از جمله ترکیه، آذربایجان و روسیه بوده‌ایم.

وی افزود: برادران ما در اقلیم کردستان هر ساله با تلاش و همت بالا، میزبان زائران اربعین از سراسر کشور هستند و خدمات مطلوبی ارائه می‌دهند و در آینده نزدیک نیز با برنامه‌ریزی دقیق‌تر، شاهد ارتقای سطح این خدمات خواهیم بود.

استاندار تهران با تاکید بر اهمیت بنادر خشک در اقتصاد ملی گفت: بندر خشک تهران به عنوان بزرگ‌ترین بندر غیرساحلی کشور، نقشی حیاتی در اتصال زنجیره صادرات و واردات ایفا می‌کند و از ترکمنستان و افغانستان تا قفقاز، این بندر می‌تواند چهارراه تبادلات تجاری منطقه‌ای باشد و با کاهش حداقل ۲۰ درصدی هزینه‌ها، صرفه‌جویی چشمگیری در زمان و هزینه حمل‌ونقل ایجاد کند.

معتمدیان ادامه داد: با بهره‌گیری از شبکه حمل‌ونقل ریلی، امکان ارسال کالا از تهران به مرزهای کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی فراهم شده و این ظرفیت نه‌تنها زمینه صادرات کالاهای ایرانی را به کشورهای آسیای میانه و جنوب شرق آسیا تقویت می‌کند، بلکه واردات از این مناطق را نیز تسهیل می‌سازد.

وی خاطرنشان کرد: استان تهران آمادگی دارد با ارتقا زیرساخت‌های ترانزیتی و لجستیکی، نقش محوری خود را در تجارت بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران ایفا کند و در این مسیر، همکاری با اقلیم کردستان نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ