راه‌اندازی رشته کارشناسی مامایی در دانشکده علوم پزشکی شرق هرمزگان

اقتصاد ایران: بندرعباس -رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شرق هرمزگان، با اشاره به ظرفیت‌های موجود، بر ضرورت راه‌اندازی رشته کارشناسی مامایی برای بهبود خدمات سلامت مادران و کودکان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شرق هرمزگان عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از دانشکده علوم پزشکی شرق، با اشاره به ظرفیت‌های موجود در منطقه، بر ضرورت راه‌اندازی رشته کارشناسی مامایی تأکید کرد و اظهارداشت: بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب به‌عنوان مرکز مرجع زایمان در شرق هرمزگان و با برخورداری از شاخص‌های بالای باروری و جوانی جمعیت، بستری مناسب برای آموزش و تربیت ماما است. با توجه به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین اهمیت راهبردی توسعه سواحل مکران، ایجاد این رشته در دانشکده یک نیاز اساسی است.

وی همچنین با اشاره به کمبود نیروی انسانی در شرق هرمزگان یادآور شد: یکی از اهداف کلیدی ما، تربیت نیروی بومی متخصص و توانمند در حوزه مامایی است که بتواند پس از پایان تحصیل، به چرخه ارائه خدمات بهداشت و درمان منطقه اضافه شود.

صفری این اقدام هم راستا با سیاست‌های عدالت در سلامت و ارتقا دسترسی مردم مناطق کم برخوردار به خدمات تخصصی است.

وی افزود: بیمارستان میناب ظرفیت علمی و بالینی مناسبی در حوزه‌های پزشکی، پرستاری و مامایی دارد که می‌توان از آن در جهت توسعه منطقه بهره‌برداری کرد.

ناهیدی، دبیر بورد مامایی وزارت بهداشت نیز اظهار داشت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر اجرای قانون جوانی جمعیت و دستور ریاست جمهوری مبنی بر توسعه سواحل مکران، و با در نظر گرفتن نیازهای بهداشتی منطقه، ایجاد رشته کارشناسی مامایی در این دانشکده کاملاً ضروری است. ما نیز با رعایت استانداردهای لازم از این موضوع حمایت خواهیم کرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ