افتتاح بزرگ‌ترین موزه تخصصی عکاسخانه ایران در گرگان

اقتصاد ایران: گرگان- موزه عکاسخانه گرگان به عنوان نخستین و بزرگ‌ترین موزه تخصصی عکاسخانه در ایران با حضور مقامات کشوری و استانی افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر چهارشنبه در مراسمی رسمی با حضور قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گلستان و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، موزه عکاسخانه گرگان به عنوان بزرگ‌ترین و تنها موزه تخصصی در حوزه عکاسخانه‌های ایران افتتاح شد.

این موزه حاصل تلاش چندین‌ساله سید محمدعلی طاهری، مؤسس و مدیر این مجموعه است که با جمع‌آوری و نگهداری از تجهیزات تاریخی و نوستالژیک عکاسی، بخشی از حافظه تصویری ایران را زنده کرده است.

در این مجموعه منحصربه‌فرد بیش از دو هزار و ۷۰۰ قطعه شامل دوربین‌های عکاسی، آپارات و لوازم جانبی مربوط به تاریخ عکاسی از سراسر کشور گردآوری شده که از این میان بیش از دو هزار قطعه را انواع دوربین‌های عکاسی تشکیل می‌دهد. این اشیا ارزشمند از سال ۱۴۰۲ توسط طاهری جمع‌آوری شده‌اند و اکنون در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته‌اند.

موزه در فضایی به وسعت هزار و ۵۰۰ مترمربع راه‌اندازی شده و علاوه بر نمایشگاه دائمی دوربین‌ها و تجهیزات عکاسی از دوره قاجار تا دوران معاصر، قرار است به محلی برای آموزش هنر عکاسی به دانش‌آموزان، دانشجویان و علاقه‌مندان تبدیل شود.

برنامه‌های آتی این موزه شامل راه‌اندازی سینمای اختصاصی «وی آی پی» با ظرفیت ۲۵ نفر و تبدیل مجموعه به یک مجتمع فرهنگی‌-‌گردشگری است؛ هدفی که به گفته مدیر موزه، در راستای ارتقای جایگاه فرهنگی و گردشگری گرگان و استان گلستان دنبال می‌شود.

با توجه به گستره، اصالت و تنوع تجهیزات موجود، این موزه ظرفیت ثبت در فهرست میراث جهانی را دارد و می‌تواند در کنار دیگر جاذبه‌های تاریخی و طبیعی استان گلستان، به مقصدی جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ