بازار ملک در آستانه فاجعه؛ قطعی برق یعنی توقف تولید و گرانی مسکن

اقتصاد ایران: رئیس انجمن صنعت ساختمان گفت: قطعی مکرر برق یعنی توقف چرخه تولید مسکن؛ این تنها یک خاموشی ساده نیست، بلکه آغاز فاجعه‌ای در بازار ملک و افزایش قیمت‌ها است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پژمان جوزی رئیس انجمن صنعت ساختمان با انتقاد از قطعی مکرر برق، گفت: چندی پیش در گفتگو با با رسانه‌ها اعلام کردم که حال مسکن خراب است. خرابی حال مسکن به گمانم ربطی به تحریم‌ها و عوامل خارجی ندارد بلکه به مدیریت و تصمیم گیری‌های داخلی مرتبط است.

وی تاکید کرد: در خبرها آمده است، قیمت سیمان افزایش یافت. برای بسیاری از مردم این تنها یک خبر است، اما برای تولید مسکن و مصرف کننده تنها یک خبر نیست بلکه فاجعه است، با نتایج زیانبار.

رئیس انجمن صنعت ساختمان افزود: من توجه وزارت نیرو را به این مهم جلب می‌کنم که صنعت ساختمان یک صنعت چند وجهی است، قطع شدن برق صنایع مرتبط با این صنعت، قطعاً بر روی چرخه تولید مسکن اثر می‌گذارد.

وی ادامه داد: من شرایط کنونی را درک می‌کنم و متوجه هستم که این شرایط محصول سال‌های دور تاکنون است، اما در تصمیم‌گیری‌ها باید شرط عدالت را در نظر داشت.

جوزی بیان کرد: دولت به درستی برای عبور از مشکلات دست به سوی بخش‌خصوصی دراز کرده و بخش‌خصوصی این دست را می‌فشارد، اما پیمودن این راه ملزوماتی دارد. امیدوارم وزارت نیرو که بخش مهمی از این ملزومات یعنی تأمین انرژی به‌عنوان اصلی‌ترین زیر ساخت فعالیت‌های تولیدی - صنعتی را بر عهده دارد سهم عادلانه‌ای برای صنایع در نظر بگیرد.

رئیس انجمن صنعت ساختمان در پایان گفت: حتماً رفاه مردم مهم و در اولویت است. هدف از توسعه و رشد صنایع هم در گام اول مردم هستند و چه خوب که مردم و خانوارها در این راه در حد ممکن صرفه‌جویی نمایند، تا با مشارکت هم از این گردنه عبور کنیم و ایران را آنگونه که شایسته است بسازیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ