بحران بزرگی که یمن در بخش حمل و نقل هوایی اسرائیل ایجاد کرد

اقتصاد ایران: درحالی که منابع عبری از بحران بی‌سابقه در حمل و نقل هوایی این رژیم بعد از محاصره هوایی اعمال شده توسط یمن خبر می‌دهند، یک منبع آگاه در صنعا تاکید کرد که عملیات‌های یمن علیه فرودگاه بن گوریون در چارچوب فشار حداکثری با هدف توقف جنگ غزه، تشدید می‌شود.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نتایج اولیه محاصره هوایی اعمال شده توسط یمن علیه رژیم صهیونیستی از طریق عملیات‌های متوالی علیه فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو از ابتدای این ماه، در بحران بی‌سابقه حمل و نقل هوایی این رژیم آشکار شده است که همچنان به بخش‌های متعددی از جمله گردشگری و صادرات آسیب می‌زند؛ به ویژه اینکه از فرودگاه بن گوریون برای صادرات تقریباً 400 هزار تن از محصولات صادراتی رژیم اشغالگر استفاده می‌شد.

فشار حداکثری صنعا برای توقف تجاوزات اشغالگران علیه غزه

همچنین بعد از محاصره دریایی تحمیل شده توسط یمن علیه رژیم اشغالگر از زمان آغاز جنگ غزه که عملاً بندر ایلات را تعطیل کرد، صهیونیست‌ها در حمل و نقل و صادرات بیشتر به فرودگاه بن گوریون وابسته شده بودند.

یک منبع نظامی آگاه در صنعا در این زمینه در گفتگو با روزنامه الاخبار لبنان اظهار داشت: تصمیم یمن در مورد محاصره هوایی علیه رژیم صهیونیستی، یکی از مهم‌ترین تصمیماتی بود که در پی هماهنگی با گروه‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه گرفته شد.

این منبع تاکید کرد: جنبش انصارالله در حال رصد اثرات عملیات‌هایی است که علیه فرودگاه بن گوریون انجام می‌دهد و با انجام حملات بیشتر تلاش دارد تا بحران حمل و نقل هوایی دشمن صهیونیستی را تشدید کند. این اقدام در چارچوب سیاست فشار حداکثری صنعا علیه رژیم صهیونیستی با هدف وادار کردن این رژیم به توقف جنگ در نوار غزه و لغو محاصره این باریکه انجام می‌گیرد.

بحران بی‌سابقه در بخش حمل و نقل هوایی رژیم صهیونیستی

این تحولات موجب شده تا چندین شرکت هواپیمایی از جمله شرکت ایرلندی رایان ایر، همه پروازهای خود را به فرودگاه بن گوریون تا چهارم ماه آینده لغو کند. رسانه‌های عبری به نقل از مدیرعامل این شرکت اعلام کردند که شرکت رایان ایر در حال بررسی انتقال هواپیماهای خود از فرودگاه بن گوریون به مقاصد جایگزین اروپایی در صورت عدم حل مشکلات امنیتی مداوم در این فرودگاه است.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که همچنین شرکت هواپیمایی یونانی اژین ایرلاینز، هم تصمیم خود را برای از سرگیری پروازها به فرودگاه بن گوریون لغو کرده و به خاطر ادامه خطرات ناشی از تهدیدات یمن علیه این فرودگاه، تا اطلاع ثانوی پروازهای خود را به حالت تعلیق درآورده است. طی هفته‌های گذشته هم چندین شرکت هواپیمایی بین‌المللی به طور فزاینده‌ای بعد از تصمیم یمن برای محاصره هوایی علیه اسرائیل، پروازهای خود را به مقصد فرودگاه بن گوریون به حالت تعلیق درآوردند.

بر اساس این گزارش‌ها، شرکت‌های هواپیمایی کانادایی، انگلیسی، فرانسوی، آمریکایی و ایتالیایی هم، از سرگیری پروازها به فرودگاه بن گوریون و سایر فرودگاه‌های اسرائیل را مشروط به کاهش سطح تهدیدات نیروهای یمنی علیه این فرودگاه‌ها دانستند.

اسرائیل اشتباهات عربستان و امارات را در یمن تکرار می‌کند

روزنامه گلوبس رژیم صهیونیستی روز گذشته در گزارشی به نقل از شموئل الماس، ژنرال بازنشسته ارتش صهیونیستی نوشت: حملات هوایس اسرائیل علیه یمن که آخرین مورد آن حمله گسترده به بندر الحدیده و الصلیف بود، یمنی‌ها را تضعیف نمی‌کند، بلکه حضور مردمی و سیاسی آنها را تقویت می‌کند و انسجام داخلی یمن را افزایش می‌دهد.

این ژنرال صهیونیست گفت: حملات اسرائیل به بندر الحدیده و الصلیف یمن که در آن 15 جنگنده اسرائیلی شرکت داشتند و 35 موشک بعد از طی بیش از 2000 کیلومتر مسافت شلیک شدند، به عنوان یک دستاورد فنی و نظامی برای اسرائیل توصیف شد، اما در اصل فاقد چشم انداز راهبردی بود. تصمیم گیرندگان در تل‌آویو ادعا می‌کنند که یمنی‌ها تحت تاثیر حملات اسرائیل به زیرساخت‌ها و مراکز حساس خود قرار خواهند گرفت، اما واقعیت این است که این گونه حملات اسرائیل، یمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد.

وی افزود: کابینه اسرائیل همان اشتباهی را که عربستان سعودی و امارات متحده عربی در سال‌های گذشته در جریان جنگ علیه یمن مرتکب شده بودند، تکرار می‌کند؛ جایی که آنها تصور می‌کردند بمباران شدید یمن منجر به سقوط حوثی‌ها خواهد شد.

این ژنرال صهیونیست تصریح کرد: راهکارهای موجود برای اسرائیل در مقابله با تهدید یمنی‌ها محدود شده و دو گزینه بیشتر ندارد: اینکه یا باید آتش بس در غزه برقرار گردد که به آرام کردن جبهه‌های متعدد از جمله یمن کمک می‌کند یا درگیری‌ها میان یمن و اسرائیل ادامه داشته باشد. اما در صورت انتخاب گزینه دوم، موقعیت سیاسی و اجتماعی عبدالملک الحوثی، رهبر یمن بیش از قبل تقویت می‌شود و انگیزه یمنی‌ها را برای ادامه عملیات‌ها علیه اسرائیل تقویت می‌کند؛ زیرا ارزش کسانی که در برابر حملات هوایی مقاومت می‌کنند، بیشتر از کسانی است که از این حملات می‌ترسند و فرو می‌ریزند.

تداوم محاصره هوایی و دریایی یمن علیه رژیم صهیونیستی در راستای حمایت از غزه و پاسخ به تجاوزات این رژیم در حالی است که شب گذشته ارتش یمن در بیانیه جدید خود از تصمیم مهم این کشور برای آغاز محاصره دریایی علیه بندر حیفای اشغالی خبر داد.

در این بیانیه آمده است: با توکل بر خداوند، تصمیم گرفتیم دستورات رهبری مبنی بر آغاز محاصره دریایی بندر حیفای اشغالی را اجرا کنیم. تصمیم محاصره بندر حیفا در پاسخ به تشدید تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی و ادامه محاصره و گرسنگی علیه مردم غزه صورت گرفته است.

ارتش یمن تاکید کرد: تمام شرکتهایی که کشتی هایشان در بندر حیفا استقرار دارد یا به سمت این بندر در حال حرکت هستند، باید به این بیانیه عمل کنند و آنچه را بعدا اعلام خواهد شد، مورد توجه قرار دهند. بندر حیفا از زمان اعلام این بیانیه، در چارچوب بانک اهداف یمن قرار گرفت. اعمال محاصره بندر حیفا پس از موفقیت محاصره بندر ام الرشراش(ایلات) و توقف فعالیت آن به لطف و یاری خداوند صورت گرفت.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ