همایش ملی قانون الزام، گام مهم در بلوغ اجرایی و علمی سازمان ثبت بود

اقتصاد ایران: رئیس سازمان ثبت گفت: همایش ملی قانون الزام، گام مهم در بلوغ اجرایی و علمی سازمان ثبت بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در یکصد و هفتاد و ششمین جلسه شورای عالی تحول و تعالی، حسن بابایی با گرامی‌داشت یاد شهدای خدمت و تبریک انتخاب مدیرکل روابط عمومی سازمان به عنوان برترین مدیر روابط عمومی قوه قضائیه در حوزه رسانه، از برگزاری موفق همایش «قانون الزام» قدردانی کرد و آن را دارای خروجی علمی مطلوب دانست.

بابایی با اشاره به حضور گسترده و مؤثر همکاران ثبت در این همایش گفت: مشارکت ارزشمند همکاران فرهیخته سازمان و ارائه مقالات علمی، نشان‌دهنده سطح بالای علمی و اجرایی سازمان است.

وی افزود: حضور حدود ۸۰۰ میهمان در این همایش، گویای شکوه و بلوغ اجرایی آن بوده و سازمان آمادگی برگزاری همایش‌های بین‌المللی را نیز دارد.

معاون رئیس قوه قضائیه همچنین از عملکرد ۱۰ واحد ثبتی برتر در زمینه تبدیل اسناد دفترچه‌ای به سند تک‌برگ تقدیر کرد و این اقدام را «جهادی» خواند.

وی استان ایلام را نمونه‌ای موفق در این زمینه دانست و خواستار ادامه روند تحول با برنامه‌ریزی و مشارکت فعال مدیران شد.

بابایی در ادامه به موضوع تعیین‌تکلیف و ساماندهی پرونده‌های ثبتی پرداخت و خواستار ارائه گزارش عملکرد به مقامات مربوطه شد.

وی با اشاره به حل چهار معضل ثبتی در سفر رئیس قوه قضائیه به مازندران، بر لزوم رسیدگی جدی‌تر به مشکلاتی مانند اختلافات مربوط به تالاب انزلی، سپیدرود و مسائل مرتعی بین استان‌های همدان و لرستان تأکید کرد و خواستار تدوین برنامه‌ای جهت گزارش‌دهی از آخرین وضعیت این مسائل شد.

وی نظارت مدیران استانی بر عملکرد رؤسا و کارکنان ثبت را ضروری دانست و بر پیگیری خطاها، ارتقای نظم اداری و تقویت عنصر «خود مراقبتی» درون‌سازمانی تأکید کرد.

در پایان، بابایی خواستار عملکرد هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده مدیران در همه سطوح سازمانی شد و تصریح کرد: بهتر است مدیران خود پیشگام در اجرای برنامه‌ها و تحول در سازمان باشند.

همایش ملی قانون الزام، تبلور هم‌افزایی و تلاش جمعی در مسیر تحول ثبتی بود

پژمان پروین، نیز با تبریک به مدیرکل روابط عمومی سازمان به‌واسطه کسب عنوان برترین روابط عمومی در میان دستگاه‌های قوه قضائیه، از همت و مشارکت گسترده عوامل اجرایی و علمی نخستین همایش ملی قانون الزام قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه آثار و برکات این همایش در سطح جامعه و در میان مدیران کاملاً ملموس شده است، گفت: ابتکارات اولیه این همایش از پنجم فروردین بود و در شانزدهم فروردین، تصمیم برای ارتقای آن از یک پنل تخصصی به همایش ملی نهایی شد و تنها در فاصله ۴۵ روز، اقدامات اساسی و زیرساختی برای برگزاری آن به انجام رسید.

پروین به استقبال قابل توجه پژوهشگران از فراخوان مقاله اشاره کرد و افزود: در مجموع ۹۷۰ مقاله در سامانه ثبت شد که تمامی آنها تحت داوری علمی به سرپرستی طباطبایی، دانشیار دانشگاه تهران، قرار گرفت و در نهایت ۶۰ مقاله به‌عنوان آثار برتر انتخاب شدند.

معاون توسعه مدیریت سازمان ثبت همچنین با اشاره به برگزاری موفق ۱۰ پنل علمی در روز نخست همایش گفت: از سه‌شنبه هفته منتهی به برگزاری همایش، حدود ۵۰۰ نفر اسکان داده شدند و در روز برگزاری، ۲۷۰ نفر دیگر پذیرش شدند که در مجموع، ۸۰۰ نفر در این رویداد ملی حضور یافتند.

وی از ساختار منسجم همایش شامل کمیته‌هایی همچون ریاست، دبیرخانه، کمیته علمی، کمیته اجرایی، کمیته حفاظت و هشت کارگروه زیرمجموعه اجرایی یاد کرد و افزود: حدود ۲۰ روز پیش از برگزاری، کلیه زیرساخت‌های فناورانه در محل همایش آماده‌سازی شد و تلاش شد محیطی ایمن، سالم و حرفه‌ای برای میهمانان فراهم شود.

پروین در ادامه به مهم‌ترین دستاوردهای همایش اشاره کرد که شامل حضور ریاست قوه قضائیه، معاونین و مقامات ارشد کشور، تقویت گفتمان رسانه‌ای و هم‌افزایی بین معاونت‌های مختلف قوه قضائیه، مشارکت علمی دانشگاه‌ها، تبیین ابعاد فرابخشی قانون الزام با همراهی قوای سه‌گانه و نظم دقیق اجرایی همایش بود.

در پایان، معاون سازمان ثبت با قدردانی از کلیه معاونت‌های ستادی، مدیران کل و همکارانی که در برگزاری این همایش نقش‌آفرین بودند، این رویداد را الگویی موفق برای اجرای پروژه‌های بزرگ سازمانی دانست.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ