هدف از بومی سازی تامین محصولات موردنیاز داخل کشور است

اقتصاد ایران: کرج - مدیر توسعه فناوری و بومی‌سازی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران گفت: هدف از بومی سازی تامین محصولات موردنیاز داخل کشور است و به دنبال تولید محصولات با کیفیت هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد فرشاد در حاشیه دومین سمپوزیوم بین‌المللی پژوهشگران فرآوری معدنی که امروز دوشنبه در استان البرز برگزار شد، گفت: نهضت ساخت و بومی‌سازی قطعات مورد نیاز کارخانه‌های داخلی از سال ۹۰ آغاز شده و هم‌اکنون در حوزه صنایع معدنی که تحت مسئولیت سازمان ایمیدرو است، ادامه دارد.

وی افزود: هدف این نهضت بومی‌سازی، تأمین محصولات مورد نیاز کشور در داخل است و لازم است این قطعات در آزمایشگاه‌های مختلف آزمایش‌های کیفی را پشت سر بگذارند.

فرشاد بیان کرد: شرکت‌های بزرگ فولادسازی مانند فولاد مبارکه اکنون قطعات مورد نیاز خود را به شرکت‌های مهندسی داخلی سفارش می‌دهند و این قطعات تحت نظارت مهندسان ایرانی تولید می‌شوند.

مدیر توسعه فناوری و بومی‌سازی سازمان ایمیدرو تأکید کرد: ماشین‌آلات و قطعات داخلی پس از تولید باید آزمایش‌های لازم را انجام دهند و استانداردهای کیفی را کسب کنند تا بتوانند نیازهای داخلی را تأمین کنند. او همچنین بر این نکته تأکید کرد که بومی‌سازی این قطعات و ماشین‌آلات علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، از خروج ارز جلوگیری می‌کند.

فرشاد اشاره کرد: یک سامانه در کشور ایجاد شده که نیازهای داخلی در زمینه قطعات فولادی و ماشین‌آلات به‌طور مشخص در آن ثبت شده و نیازهای شرکت‌های داخلی نیز تعیین شده است.

وی اذعان داشت: همسان‌سازی قطعات یکی از برنامه‌های مهم برای تسهیل تولید و تأمین نیازهای داخلی محسوب می‌شود.

وی به برنامه‌های دومین سمپوزیوم بین‌المللی فناوری مواد معدنی در البرز اشاره کرد و گفت: این همایش سه روزه است و فعالیت‌های معدنی و دستاوردهای علمی در آن به اشتراک گذاشته می‌شود.

فرشاد افزود: پژوهشگران بین‌المللی، از جمله افرادی از ترکیه، در این سمپوزیوم حضور دارند و یکی از موضوعات مورد بحث، گوهر سنگ‌ها خواهد بود. همچنین موضوع هوشمند سازی در صنایع معدنی نیز از دیگر مباحث این همایش است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ