کمبود آب و زیرساخت‌های ناقص؛ چالش اصلی صنعتگران پرند

اقتصاد ایران: رباط کریم-صنعتگران پرند، کمبود آب و زیرساخت‌های ناقص را چالش اصلی فعالان تولید در این شهر می دانند.

خلیل ترکاشوند در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به چالش‌های پیش‌روی شهرک صنعتی پرند، اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های آتی برای بهبود شرایط تولید را تشریح کرد.

ترکاشوند با بیان اینکه شهرک صنعتی پرند در جنوب غربی استان تهران و جنوب رباط‌کریم واقع شده، گفت: این شهرک از سه فاز تشکیل شده که شامل فاز ۱ غیردولتی با ۲۰۳ هکتار، فاز ۳ غیردولتی با ۱۵۰ هکتار و فاز ۲ دولتی با حدود ۲۰۰ هکتار مساحت صنعتی است.

وی مهم‌ترین مشکلات شهرک را کمبود آب، قطعی‌های مکرر و نقص در زیرساخت‌هایی مانند آسفالت و جدول‌گذاری عنوان کرد و افزود: با گذشت بیش از دو دهه از واگذاری زمین‌ها توسط شرکت عمران شهر جدید پرند، برخی تعهدات از جمله احداث تصفیه‌خانه و تکمیل آسفالت محقق نشده است.

مدیرعامل شهرک صنعتی پرند با اشاره به مشکل کم‌آبی، اظهار داشت: طبق تفاهم‌نامه، باید ۴۰ لیتر بر ثانیه آب به شهرک اختصاص می‌یافت، اما در حال حاضر تنها ۵ لیتر بر ثانیه تخصیص داده شده که منجر به قطعی‌های مکرر و افت فشار شده است. این مسئله باعث شده برخی واحدها به آب‌های تانکری و چاه‌های غیراستاندارد روی آورند که مشکلات زیست‌محیطی و بهداشتی به همراه دارد.

ترکاشوند از برگزاری جلسات متعدد با فرمانداری رباط‌کریم، دادستانی و شرکت عمران پرند خبر داد و گفت: با همکاری فرماندار جدید رباط‌کریم، رضا آقا علی‌خانی، و دادستان محمد یوسف‌وند، امیدواریم گام‌های مؤثری برای رفع این موانع برداشته شود.

وی تأکید کرد: هیئت مدیره مصمم است در سال «سرمایه گذاری برای تولید»، با حمایت مسئولان، مشکلات صنعتگران را کاهش دهد و زیرساخت‌های لازم را تکمیل کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ