آغاز برداشت جو در شهرستان تربت جام
اقتصاد ایران: تربت جام - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت جام گفت: برداشت جو از اواخر اردیبهشت آغاز و تا ۲۰ خرداد ادامه خواهد داشت.
باقر خدادادی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: کشت جو در ابتدای آبان ماه انجام شده و برداشت آن از اواخر اردیبهشت آغاز شده است که تا ۲۰ خرداد ادامه خواهد داشت.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت جام سطح زیر کشت این محصول را ۳۹۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: با توجه به میانگین عملکرد ۳۸۰۰ تن در هکتار، پیشبینی میشود ۱۵ هزار تن جو در شهرستان تربت جام برداشت شود.
وی خاطرنشان کرد: برداشت این محصول به وسیله ۴۳ دستگاه کمباین بومی و مهاجر انجام میشود.
خدادادی همچنین مقاومت جو به شوری خاک و کمآبی، سازگاری با اقلیم منطقه و نقش آن در اصلاح خاک را از مزایای کشت این گیاه برشمرد.
مدیر جهاد کشاورزی تربت جام با اشاره به مشکلات تولید جو، خشکسالیهای اخیر و کاهش منابع آبی و قطع برق چاههای کشاورزی را از مهمترین چالشهای پیشروی کشاورزان دانست.
وی گفت: در شهرستان تربت جام به دلیل جمعیت بالای دام، جو نقش حیاتی در تأمین خوراک دام و تولید فرآوردههای دامی ایفا میکند.